IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Kasım 2008, 16:34   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Beyaz" Haberi Yalan Çıktı..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Olay kadın itiraf etti: "Beyaz’ı hiç tanımıyorum. O sözleri baskı altında söyledim.."

Magazin dünyası 1 haftadır ünlü şovmen Beyaz ile oyuncu Neslihan Oyal’ın aşk haberini konuşuyor. İddialara göre Beyaz, oyuncu Neslihan Oyal ile gizli bir ilişki yaşıyor ve sevgilisiyle onun Kocaeli’ndeki evinde buluşuyordu. Hatta bu olaya şahit olan site sakinlerinin bile olduğu söyleniyordu. Neslihan Oyal televizyonda “Böyle bir ilişki var mı?” sorusuna gözleri dolu vaziyette “evet” derken Şovmen Beyaz ise “Böyle bir komedi yok. O kızı hiç görmedim, tanımıyorum” diyerek iddiaları yalanlıyordu. Peki gerçek neydi? Bunun cevabını öğrenmek için Neslihan Oyal’ı aradık. Genç oyuncu, VATAN’a ilginç açıklamalar yaptı:

‘Sevgilim beni terk etti’

“Bu dedikodu çıktığı gün hastanedeydim ve ’çok hasta’ olduğumu öğrendim. Erkek arkadaşımın yanına gittim. Arkadaşım bana ’Beyazıt ile sana mutluluklar dilerim’ diyerek ilişkiyi bitirdiğini açıkladı. Ben Beyaz’ı hiç tanımıyorum bile. Birileri Beyaz ile adımı çıkarttı. Bu durumu yalanlamak için televizyona çıktım. Orada 5 saat üzerimde baskı kurdular ve ben ’evet’ dedim. Yanımda arkadaşım Derya Küçükekmekçi vardı. Orada yaşadıklarıma o da şahit. Hayatımın en acı ’evet’ini orada söyledim. O ‘evet’i söylerken aşk göz yaşları döktüğüm düşünüldü. Halbuki ben orada yalan söyleyip Beyaz’ı zor durumda bırakacağım için ağladım. Bu ’evet’in ardından kaybedeceklerimi bildiğim için acıdan ağladım. Beyaz ile bir kez görüşmüş değilim. Beyaz’dan özür diliyorum.”

BEYAZ’DAN CİNLİK

Adı birkaç gündür aşk dedikodusuna karışan şovmen Beyaz ise Cuma akşamı TV’deki programını “Hakkımda 2 gündür çıkan dedikodulara cevap vereceğim” alt yazılarıyla açtı. Program boyunca “çok özel” açıklama yapacağını anons etti. İzleyiciler Beyaz’ın aşk haberine cevap vereceğini sandı. Ancak Beyaz programın sonunda “Beyaz şovun yayın saati değişti” diye açıklama yaptı.


Kaynak: haber3.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
beyaz, Çıktı, haberi, yalan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık