IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2008, 12:08   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Damgalandım Eşşek Gibi...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tecavüze uğrayan A.A, Uğur Dündar'ın canlı yayınına telefonla bağlanarak basından anlayış istedi.

5 ay önce Büyükada'da cinsel saldırıya uğrayan oyuncu A.A., önceki akşam Uğur Dündar'la Star Ana Haber'e telefonla bağlanarak basından anlayış istedi. A.A., "Asıl mağduriyet şimdi başladı" dedi.

Tatil için gittiği Büyükada'da 17 Temmuz'da 17 yaşındaki bir gencin tecavüzüne uğradığını söyleyen A.A., önceki akşam Uğur Dündar'la Star Ana Haber'e konuk oldu. Basının gündemine bomba gibi düşen bu haber üzerine canlı yayında hislerini izleyenlerle paylaşan A.A., özellikle basından anlayış istedi ve ne kadar zor bir durumda bulunduğunu ifade etti.

İşte A.A.'nın canlı yayındaki haykırışı:

Başıma gelen şey korkunçtu. Hatta detaylarıyla yarın gazetelere çıkması olası, çünkü ben yayın yasağını daha yeni koydurdum. Yayın yasağı yarından itibaren geçerli olacak ve yayınlayanlarla ilgili çok ciddi cezai işlem başlattıracağım. Çünkü açık ifadem en küçük ayrıntısına kadar kullanılmış. Eğer böyle bir şey yaparlarsa, bu, toplumdaki bazı ruh hastası insanları tatmin etmekten başka bir işe yaramayacak. Haber vermeyecek, yani artık sadece beni rencide edecek.

Damgalayıp Adli Tıp'a götürdüler
Mağduriyet şu noktada başlıyor. Ben Ada adliyesinden Kartal Adli Tıp'a götürülürken koluma damga basıldı, inanabiliyor musunuz? Eşek gibi damga bastılar koluma ve beni Adli Tıp'a gönderdiler. Çünkü efendim kim olduğumun anlaşılması gerekiyormuş. Bu 60 sene önce konulmuş olan, okuması yazması olmayan insanlar için konulmuş. Benim gibi üniversite mezunu, yetişkin, bu tür bir olayı yaşamış bir insana yaşatıldı.

Hapislerde çürümesini istemiyorum
Ben bu olayı mahkemede anlattım. Hakim bana gayet güvendi ve inandı. Hatta o arkadaşa da ’Bu hanımefendi neden yalan söylesin?’ dedi. Çünkü genç arkadaş inkar etti. Ben onun da hapislerde yıllarca çürümesini ya da ölmesini falan istemiyorum. Ne hali varsa görsün. Zaten kendini o kendisi cezalandırdı ve bence hasta. Bu tür insanların çok ciddi tedaviye ihtiyacı var.

Ben bunun karşısında nasıl duracağım
Tamam böyle bir şey yaşadım. Basın nasıl üstüme geliyor inanamazsınız. Ben insanların aklında ’Aaaa o tecavüze uğrayan kız mı’, ya da ’Ayyy başına bu şey gelen kız mı vah vah’ diye anılmak istemiyorum. Telefonlarım böyle çalsın istemiyorum. Yarın sırf daha da tatmin olmak için insanlar bunu kullanacaklar. Bunun üzerine başka şeyler, başka şeyler yazacaklar. Ben daha da mağdur, daha da mağdur, en mağdur duruma düşeceğim. Çünkü işin bu kısmı mağduriyet kısmı. İşin saldırı kısmı şimdi başladı. Ben şu anda saldırıya uğruyorum. 5 ay sonra, olayı atlatırken... Şimdi bilmeyenler de biliyor, bin kişi, on bin kişi, milyonlarca kişi biliyor. Ben bunun karşısında nasıl duracağım.

Haber değeri mi insan değeri mi
Haber değerim var, insan olarak değerim hiç yok. Haber değerim var. Çok teşekkür ederim gerçekten. Oyuncu olarak bir değerim yok. Yaptığım herhangi bir iş falan, bunlar nasıl olacak bilmiyorum. Ben şu anda haber değeri olan bir insanım. Medyanın biraz kontrol altına alınması gerekiyor. Bu haber değeri mevzuu birazcık kafalarda soru işareti yaratmalı. İnsanlar, medya, basın çalışanları bunun üzerine biraz düşünmeliler.

Size minnettarım
Tecavüze uğradığını iddia eden A.A.'yı canlı telefon bağlantısına alan Uğur Dündar, rakiplerini geride bıraktı. Dündar'ın sunduğu bülten, AB Grubu'nda 29,7'lik izlenme payıyla 2'nci, Total'de ise 20.5'lik izlenme payıyla 6'ncı oldu. Haberi en etik şekilde verdiklerini söyleyen Uğur Dündar, "Mağdurenin bizi seçmesinin nedeni de bu aslında. Biz oyuncunun hiçbir dizisinden bahsetmedik. Görüntülerini kullanmadık, adını vermedik. Bana 'Küçüklüğümden beri sizi takip ediyorum. Hakikaten size minnettarım' dedi. Ben ona gazeteci gibi değil bir baba gibi yaklaştım" diye konuştu.


Kaynak: haber3.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
damgalandım, eşşek, gibi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Monica Lewinsky suskunluğunu bozdu: Damgalandım AngeL Haber Arşivi 0 07 Mayıs 2014 10:32
Eşşek DeğiLsin Ya :D ALeMCi Fıkra 1 05 Eylül 2010 10:03
Eşşek oğlu eşşek :) Kralice İtiraf Ediyorum 17 14 Ağustos 2010 21:34