IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Dövme yaptırana ömür boyu bedava seks (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/159153-dovme-yaptirana-omur-boyu-bedava-seks.html)

Metin 21 Kasım 2008 16:12

Dövme yaptırana ömür boyu bedava seks
 
Avrupa'nın en büyük genelevi olarak adını duyuran Almanya'nın Köln kentindeki Pascha, koluna genelevin ismini dövme olarak yazdıran müşterilerine ömür boyu ücretsiz hizmet sunuyor.

Kampanyaya şimdiye kadar 40 erkeğin katıldığını belirten Pascha işletmecileri, genelevin dövmecisinin artan talepleri karşılamak için fazla mesai yaptığını belirtti. Dövmeyi yaptıran erkekler, genelevde sunulan 'kucak dansı' ve striptiz gibi ek hizmetlerin yanısıra, tüm içkilerden de ücretsiz olarak yararlanabilecek.

TALEP ŞAŞIRTTI

Genelevin müdürü Armin Lobscheid yaptığı açıklamada, ‘Bu teklifi kimsenin kabu edeceğini düşünmüyorduk. Ama yüzlerce erkekten başvuru aldık' diye konuştu.

Dövme yaptıran müşterilerden 46 yaşındaki Herbert Manske de, 'Dövmeyi karım da umursamadı. Giriş için 5, kucak dansı için 30 Euro'luk masraftan kurtuldum. Karım ayda bir Pascha'ya gittiğimi biliyor zaten' dedi.

Günde ortalama bin kişiye hizmet veren Pascha, 2006 yılında Almanya'da düzenlenen Dünya Futbol Şampiyonası'na gelen seyircileri çekebilmek için çatısına turnuvaya katılan ülkelerin bayraklarını asmış, ancak İran ve Suudi Arabistan uygulamaya şiddetle karşı çıkmıştı.

Cemalizim 22 Kasım 2008 13:31

Cevap: Dövme yaptırana ömür boyu bedava seks
 
iyimiş Yani :)

basbeLasi 22 Kasım 2008 18:57

Cevap: Dövme yaptırana ömür boyu bedava seks
 
bizdemi gitsek dövme yaptırmaya :)

KartaL 22 Kasım 2008 19:33

Cevap: Dövme yaptırana ömür boyu bedava seks
 
iyimiş:) bende gidem bari:=)

Metin 23 Kasım 2008 01:06

Cevap: Dövme yaptırana ömür boyu bedava seks
 
insan nefsi işte, nefs nereye çekerse oraya gidiyoruz, demiyoruz ki ey nefs sen dur ben bugün Allah için birşeyler yapacağım diyemiyoruz dimi :)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net