IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2008, 18:06   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İngiliz basını Osman Köse'yi tartışıyor





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İNGİLİZ gazeteleri, kendinden 10 yaş büyük İngiliz eşi 46 yaşındaki Patricia Bailey-Bosson'den, sürekli oturma izin başvurusu kabul edildikten sonra ayrılarak, 36 yaşındaki Osman Köse'yi tartışıyor.

Mağdur İngiliz kadın, bulvar gazetesi The Sun'a ilişkilerini anlattı. Gazetenin haberine göre, Osman Köse, 2000 yılında İngiltere'ye iltica ederek, sığınma talebinde bulundu. Osman Köse ile İngiliz eşi Patricia Bailey-Bosson yine 2000 yılı Ağustos ayında Newcastle'da bir gece kulübünde tanışırken, kısa sürede aşık oldu. O tarihte evli olan Patricia Bailey, Türk sevgilisi için 20 yıllık eşinden ayrıldı, çift 31 Ağustos 2001'de evlendi, ardından kızları oldu. Köse, o tarihe kadar mülteci olduğunu söylemediği eşine, evlendikten sonra durumunu anlattı ve sürekli oturma izni almasına yardımcı olmasını istedi. Osman Köse'nin, 2004 yılında sürekli oturma izni başvurusu kabul edilmeyerek geçici oturma izni verildi. Patricia Bailey-Bosson, eşine sürekli oturma izni almak için Newcastle'deki tanınmış avukatları tutarak iddiasına göre 30 bin sterlin ödedi. Osman Köse'nin 2008 yılı Nisan ayında İngiltere'de sürekli oturma izin başvurusu kabul edildi.

Osman Köse'nin, oturma izni aldıktan sonra eve geç gitmeye, eşine ilgi göstermemeye başlayarak boşanmak istediğini söylediği ileri sürüldü. Çift, geçtiğimiz ay ayrıldı. Patricia Bailey-Bosson, Türk eşinin boşanmak istediğini öğrenince, Mülteciler Bürosu'na gitti ve sürekli oturma izninin iptal edilmesini istedi. Büro görevlileri, Osman Köse'nin ömrünün sonuna kadar İngiltere'de yaşama hakkı olduğunu, izninin iptal edilmesinin imkansız olduğunu bildirdi.

İngiliz kadın bunun üzerine, Türk eşi ile ilişkisini bulvar gazetesi The Sun'a anlattı. Patricia Bailey-Bosson, şunları söyledi:
“Ne kadar üzgün olduğumu anlatacak kelime bulamıyorum. Kendimi ortada bırakılmış hissediyorum. Bunu bir insan nasıl yapar, anlamış değilim. Bana mülteci olduğunu evlendikten sonra söylemesine rağmen ona yardımcı oldum. Avukat masrafları için 30 bin sterlin ödedim. Ancak o, oturma izni aldıktan sonra beni ve 6 yaşındaki kızımızı bırakıp gitti, başka bir Türk kadınla evlendi.”

Psikolojik tedavi gördüğünü, stresten migren hastalığına yakalandığını öne süren İngiliz kadın, “Osman'ı eski kocamdan farklı olduğu için sevmiştim. Eski kocam çok agresif birisiydi, oysa Osman sessiz, sakin ve çok dürüst birisine benziyordu. Ancak bana hayatımın en büyük acısını yaşattı” dedi.
Osman Köse ise, eski eşinin iddialarını reddederek, “Patricia'ya mülteci olduğumu evlenmeden önce söylemiştim. İlişkimiz iyi gitmiyordu, o sebepten ayrıldık” dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
basını, ingiliz, köseyi, osman, tartışıyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hint basını cumbul skandalını tartışıyor.. yoSun Haber Arşivi 0 05 Kasım 2010 14:34