IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2008, 00:19   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşini ve 7 aylık ve 3 yaşındaki kızlarını öldürdü, kendisini tavana astı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KIRŞEHİR'in Kaman İlçesi'nde dün akşam cinnet geçiren 32 yaşındaki Bilal Kara, evde eşi 25 yaşındaki Alev, kızları 3 yaşındaki Ceren ve 7 aylık Ceylan'ı bıçakla öldürdükten sonra intihar etti. Komşuları, yetiştirme yurdunda büyüyen Alev ve Bilal Kara çiftinin aralarında anlaşmazlık nedeniyle boşanma aşamasına geldiğini, Bilal Kara'nın da Şeker Bayramı'ndan bu yana evine doğru dürüst uğramadığını söyledi.
Kaman'daki aile faciası dün saat 19.00 sıralarında ilçenin Çiftlikli Mahallesi Çarşı Camii arkasında, bahçe içinde iki katlı evin alt katında meydana geldi. Cinnet geçirdiği belirtilen Bilal Kara önce tartıştığı eşi Alev'i, ardından kızları Ceren ve Ceylan'ı ekmek bıçağı ile öldürdükten sonra, elektrik kablosu ile kendisini evin kömürlüğüne astı.


POLİS CESETLERLE KARŞILAŞTI
Komşularının ihbarı üzerine eve gelen polis, Alev Kara'nın cesedini kaçmaya çalıştığı evin bahçesinde, Ceren'in cesedini odada, Ceylan'ın cesedini beşikte, Bilal Kara'nın cesedini de kömürlüğün tavanında asılı buldu. Yapılan incelemede Bilal Kara'nın kendini kömürlüğün tavanına asmadan önce kaçmaya çalışan eşi Alev'i bahçede 19 bıçak darbesiyle, odada sobanın yanındaki kanepede uyuyan büyük kızı Ceren'i iki bıçak darbesiyle, beşikte uyuyan Ceylan'ı da göğsüne sapladığı tek bıçak darbesiyle öldürdüğü anlaşıldı. Kara Ailesi'nin 4 ferdinin cesetleri otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.


BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTI
Komşuları, Alev ve Bilal Kara çiftinin yetiştirme yurdunda büyüdüklerini söyledi. Alev Kara'nın, Kaman Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda hizmetli olarak çalıştığını ve evin geçimini onun sağladığını belirten komşuları, "Bilal'in düzenli bir işi yoktu, iş buldukça çalışıyordu. Pazarcılık yaptı. Kırşehir'de bir akaryakıt istasyonunda pompacılık yaptı. Kırşehirspor'un ihale ile özel bir şirkete verdiği parkmetre görevlisi olarak çalıştığını duyduk" dedi. Alev ve Bilal Kara çiftinin aralarında anlaşmazlık olduğu ve Alev Kara'nın bir yıl önce boşanma davasa açtığı, ancak bebekleri Ceylan dünyaya gelince yakınlarının araya girerek barıştırdığı ortaya çıktı. Bilal Kara'nın zaman zaman evi terkettiği ve Şeker Bayramı'ndan bu yana eve doğru dürüst uğramadığı belirtildi.
Kara Ailesi'nin evlerinin üst katında oturan komşusu Gülendam Güzelküçük, "Cinayet öncesi gürültü duymadık. Bahçede Alev Kara'nın yerde hareketsiz yattığını görünce polise haber verdik" dedi.


Otopsinin ardından Bilal Kara'nın memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde, Alev Kara ve kızları Ceren'le Ceylan'ın ise Kaman İlçesi'nde toprağa verilecek.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
astı, aylık, eşini, kendisini, kızlarını, tavana, yaşındaki, öldürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
8 aylık hamile eşini öldürdü PassioN Haber Arşivi 2 25 Mart 2012 23:35
Kendisini Terk Eden Eşini ve Kayınpederini Öldürdü MasteR06 Haber Arşivi 0 23 Temmuz 2011 21:25