IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2008, 11:53   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ambulansla hayırlı olsuna gittiler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Anadolu yakasındaki bir sağlık ocağına tayini çikan doktor arkadaşlarını ziyaret etmek için Çatalca, Durusu'dan Kadıköy'e gelen sağlık personelini taşıyan ambulans ihbar üzerine durduruldu. Tepe lambası yanık olarak seyreden ambulansı durduran polisler aracın amaç dışı kullanıldığı gerekçesiyle ceza yağdırdı. 480 YTL sürücüye, 480 YTL de ambulansın bağlı olduğu kuruma ceza kesen polisler, aracı da bağladı. Durdurulduklarında DHA kamerasını gören sağlık personeli yüzünü gizlemeyi tercih etti. Şoför de resmi plakalı araçla ziyareti savunurken "doktorumuz görev verdi" dedi.

ÇATALCA'DAN KADIKÖY'E AMBULANSLA EV GEZMESİ

Edinilen bilgiye göre Çatalca'nın Durusu Beldesi'ndeki sağlık ocağında görevli 8 personel Belediye'nin hasta nakil ambulansı ile Çatalca'dan Kadıköy Kozyatağı 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan ve bir süre önce Anadolu yakasında bulunan bir sağlık ocağına tayini çıkan eski doktorlarını evinde ziyarete geldi.

5 SAAT EVİN ÖNÜNDE BEKLEDİ

DHA kamerası Durusu sağlık ocağının aralarında hemşire ve hizmetlilerinin de bulunduğu 8 personelini eski doktorlarının Kadıköy Kozyatağı'ndaki evine getiren ambulansın yaklaşık 5 saat sokakta beklediğini görüntüledi.

AMBULANS SİREN ÇALARAK EVDEN AYRILDI

Uzun süren ziyaretin ardından gece geç saatlerde evden çıkan sağlıkçılar ambulansa doluştuktan sonra araç, içinde hasta varmış gibi tepe lambasını yaktı ve sirenini de çalarak tekrar Çatalca'ya gitmek üzere yola çıktı.

TEPE LAMBASINI YAKARAK YOLCULUK SÜRDÜ

Kadıköy Kozyatağı'ndan çıkan ve içinde 8 kişinin bulunduğu ambulans tepe lambalarını yakarak ilerlemeye başladı. Bu sırada DHA kamerası bu ilginç yolculuğu an be an görüntüledi.

POLİS AMBULANSIN PEŞİNDE
Bu sırada harekete geçen bir polis ekibi tepe lambaları açık ilerleyen ambulansı takip etmeye başladı ve sirenlerini de kullanarak aracı dudurmak istedi. Polisin uyarısına rağmen kısa bir süre de olsa yoluna devam eden sürücü polisin ısrarını sürdürmesi üzerine Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde durdu.

HASTA YOK

Yapılan incelemede ambulansta hasta olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine polis ekipleri ambulans şoförü S.Ö'den evraklarını istedi. Ancak ambulansa ait evrakların S.Ö'nün üzerinde olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine polis ekipleri "evrakların eksikliği" ve "taşıma ruhsatı olmadan belli bir sayının üzerinde kişi ile ambulansın taşıt aracı olarak amacı dışında kullanıldığı" gerkçesiyle işlem yaptı.

AMBULANS TRAFİKTEN MEN, SÜRÜCÜ VE KURUMUNA PARA CEZASI
Ambulans polis ekipleri tarafından otoparka çekilerek trafikten men edildi. Polis sürücüye ve aracın bağlı bulunduğu kuruma da 480' şer YTL para cezası kesti.

YÜZLERİNİ GİZLEDİLER
Bir süre sonra sağlık personelinin ziyaret ettiği ismi öğrenilemeyen ve kimliğini açıklanmaktan çekinen doktor da ortaya çıktı. Ambulansla ev gezmesine gelen kişiler bu doktorun otomobiline binmek için otoparktan ayrılırken yine karşılarında kamera görünce yüzlerini gizlemeyi tercih etti. .

SÜRÜCÜ: DOKTOR GÖREV VERDİ
Doğan Haber Ajansının sorularını yanıtlayan ambulans sürücüsü ambulansın Durusu Belediyesi'ne ait olduğunu söyledi. Resmi plakalı bir araçla yolculuk yapıldığı yönündeki soruyu ise sürücü " Vallahi ben şoförüm. Doktor gitmemi söyledi " diye yanıtladı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Aralık 2008, 11:58   #2
Çevrimdışı
Mai
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ambulansla hayırlı olsuna gittiler




Gelde bu ülkede ambulansa trafikte yol ver...Ayıpya..Bir ambulansı yolda gördüğümüz zaman hepimiz şerit değiştirip yol veriyoruzki hasta bir an önce hastaneye yetişsin...ama işe bakınki saygı değer hasta ev oturmasına gidiyor...Yazıklar olsun böyle bir zihniyete...

 

Alt 01 Aralık 2008, 13:18   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ambulansla hayırlı olsuna gittiler




burası turkiye hersey yasanabiLio buda normaL yani..

__________________
Başarılı olduğunuz işlerde, herkesin sizi aLkışlamasını beklemeyin.
Çünki bazı eLLer o sırada sizin kuyunuzu kazmakla meşguldür...

Kaybetmekten korkumuz yok, Gitmek isteyen Koşsun...
 

 

Etiketler
ambulansla, gittiler, hayırlı, olsuna


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gece Kulübünden Ambulansla Kaçtı Sim Haber Arşivi 0 26 Haziran 2012 01:40
Gece Kulübünden Ambulansla Kaçtı Thetis Haber Arşivi 1 25 Haziran 2012 18:57
!oper Root olsuna Yanıt :) SLyther Komik Loglar 4 17 Nisan 2008 20:13