IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Nisan 2006, 15:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Petrol fiyatları 75 doları geçti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Petrol fiyatları 75 doları geçti


Uluslararası piyasada petrol fiyatları 75 doları geçti. New York Borsası'nda dün yatırımcıların vadeli petrole yönelmeleri, İran'ın nükleer programı endişesi petrol fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

Bu borsada Haziran ayı vadeli Batı Teksas türü petrolün fiyatı 1,48 dolar artarak 75,17 dolara, Londra Borsası'nda Kuzey Denizi Brent türü petrolün varil fiyatı da 1,39 dolar yükselerek 74,57 dolara çıktı.

G-7 ÜLKELERİNDEN UYARI

Sanayileşmiş 7 batılı ülkenin oluşturduğu G-7 ülkeleri, petrol üreticisi ülkelerin üretimlerini [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da artırmaları istedi.

G-7 ülkeleri maliye bakanları ve merkez bankası başkanları, Dünya
Bankası ve Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) yarıyıl toplantıları
çerçevesinde bulundukları Washington'da biraraya geldiler.

Toplantı ardından yapılan ortak açıklamada, gelişen ekonomilerde
özellikle Çin'de kurlarda daha fazla esnekliğin arzu edildiği
belirtildi.

Açıklamada, petrol üreticisi ülkelerin üretimlerini daha da
artırmaları istenerek, ''yatırım hayati ve petrol üreticisi ülkeler,
piyasa katılımcısı ülkelerin ihtiyaçlarını karşılamak için açık ve
güvenli yatırım ortamını sağlamaları gerekiyor'' denildi.

Japonya Merkez Bankası Başkanı Toshihiko Fukui, petrol
fiyatlarının yüksek seviyesinin tüketici fiyatlarını yukarı
çekebileceği uyarısında bulundu.

Fukui, ''petrol fiyatlarında yükselme ekonomik iyileşmeyi engelleyebilir ve ekonomiler için devam eden güçlü enflasyon baskısınıartırabilir'' dedi.

__________________________________________________ _____________
DİĞER GÜNCEL HABERLER


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Taşında soyadı yok


Taşında soyadı yok

Diyarbakır'da öldürülen Neşe Özel töre kurbanı oldu. İnfazı yapan kardeşi ve babası kayıplara karıştı. Mezarının başucuna konan taşta soyadı yok, yalnızca adını yazdılar.

Diyarbakır'da önceki gece öldürülen Kız Meslek Lisesi mezunu 24 yaşındaki Neşe Özel'in, ayrıldığı nişanlısının otomobilinde erkek kardeşi tarafından görüldüğü, ardından haberin komşular tarafından babaya iletildiği iddia edildi. Adı gibi hayat dolu bir genç kız olan Neşe Özel'in mezarına ise kahverengi boya ile "Neşe" yazıldı. Polis, aile meclisi kararıyla töre infazı ihtimalini değerlendirirken, kayıplara karışan baba-oğulun yakalanmasına çalışılıyor.

AYRILDIĞI NİŞANLISI
Neşe Özel, hayat dolu bir genç kızdı. Kız Meslek Lisesi'nden
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
mezun olan 24 yaşındaki Neşe, bir süre önce ailesinin isteğiyle Ali A. ile nişanlandı. Ancak henüz bilinmeyen bir nedenle genç kız nişanlısından ayrıldı. Çarşamba günü akşam saatlerinde Neşe, konuşma bahanesiyle kendisini çağıran eski nişanlısı Ali A. ile oturduğu mahallenin yakınında buluştu. İki genç otomobilde konuştukları sırada yoldan geçen Neşe'nin 17 yaşındaki kardeşi M.E.Ö., ablasını gördü. Bir anda çılgına dönen genç, otomobile doğru giderek ablasını içeriden çıkartmaya çalıştı ve yanında taşıdığı bıçağı bacak ve kalçasına dört kez sapladı. Bu sırada komşuların haber vermesi üzerine evinin çok yakınındaki olay yerine giden baba Faruk Özel, ise taşıma ruhsatı bulunan silahıyla ateş açtı. Karaciğerine isabet eden kurşunla ağır yaralanan Neşe Özel, bir süre sonra kız kardeşi tarafından Devlet Hastanesi'ne bırakıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kız çok kan kaybettiği için ameliyata alınmasına rağmen kurtarılamadı. Neşe Özel'in ölmeden önce ağzından dökülen son sözcükler ise "Beni babam vurdu" oldu. Neşe Özel, ailesi ve yakınları tarafından evlerinin yakınında bulunan Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Genç kızın mezarının etrafı beyaz taşlarla çevrilirken, mezar taşına ise kahverengi boya ile Neşe yazılması dikkat çekti. Cinayetin ardından kayıplara karışan baba-oğulun yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı. Cinayet masası dedektifleri olay yerinde elde ettikleri ipucu ve boş kovanı alıp balistik inceleme için laboratuvara gönderdi.

BABA-OĞUL KAYIP
Yeniköy semtinde oturan ve olayı gören komşuları ise "Neşe, ayrıldığı nişanlısı Ali A. ile otomobildeyken kardeşi M.E.Ö. gelip bıçak çekti. Ardından babası ateş açtı. Nişanlısı Ali A. ise kaçtı" dediler. Bu arada, Diyarbakır'da yaklaşık yıl önce benzer bir cinayet daha işlenmişti. H.K., yanına aldığı 17 yaşındaki oğlu ile birlikte manken olmak isteyen kızları P.K.'yi aile meclisi kararıyla Ofis Ekinciler Caddesi'nde silahla öldürmüştü. Bir süre firarda olan baba oğul daha sonra yakalanmıştı.

__________________________________________________ _____________

Gel keyfim gel


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sıcak yaz günlerinde havuzun serin sularına kendini bırakmayı kim istemez ki? Amerika'nın New York kentindeki hayvanat bahçesinde yaşayan kutup ayısı "Gus" da işte böyle havuz keyfi yapıyor... Central Park'ın içindeki bu hayvanat bahçesinde tüm hayvanların kendilerini doğal ortamında hissetmesi için bütün koşullar mevcut. Kutuplardaki doğal ortama uygun olarak hazırlanan bu havuz da sıcak yaz günlerinde kutup ayılarının imdadına yetişiyor... Sevimli "Gus" da sıcaklardan bunalıp kendini havuza atanlardan... Ama o sırt üstü uzanıp keyif yapmayı da
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ihmal etmiyor... Meraklı bakışlara aldırmadan serin sularda yüzen Gus, ziyaretçilerin de gözdesi... Yetkililer, sıcaklık ve nem oranının şehir merkezinde 30 dereceyi geçtiği bu günlerde kutup ayıları, neredeyse havuzdan hiç çıkmadığını belirtiyor...

__________________________________________________ _____________

Tren altında kalan Seval'in canı 9 bin YTL

Tren altında kalan Seval'in canı 9 bin YTL


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mahkeme,Yozgat Yerköy'de trenden düşüp parçalanarak ölen 6 yaşındaki Seval'in yaşam bedelini 17 bin 598 YTL olarak belirledi. Seval'in ailesi de Devlet Demiryolları'nın "treni geciktirdi" diye açtığı karşı davada, 8 bin 554 YTL tazminat ödemeye mahkum oldu. Bu hesaba göre Seval'in yaşamı 9 bin 54 YTL'ye denk düştü. Diyarbakır'dan İstanbul'a gelirken bindiği trenin açık kapısından düşerek ölen Seval'in ailesi Demiryolları aleyhine dava açtı. Ankara 3'üncü Ticaret Mahkemesi bilirkişi raporlarına göre Devlet Demiryolları, yüzde 25, aile de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]çocuklarını kontrol etmediği için 75 kusurluydu. Buna göre ailenin alacağı maddi ve manevi tazminat olan 17 bin 598 YTL'den, Devlet Demiryolları'nın alacağı 8 bin 554 YTL'lik tazminat çıkarıldığında küçük Seval'in yaşam bedeli 9 bin 54 YTL'ye denk geldi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dolari, fiyatlari, gecti, petrol


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Altın fiyatları ve petrol fiyatları düşüşe geçti Seth Haber Arşivi 0 27 Kasım 2014 12:15
Güncel altın fiyatları, döviz kuru ve petrol fiyatları - 25 Kasım Seth Haber Arşivi 0 25 Kasım 2014 11:53
Petrol Fiyatları Stok Verileri Öncesinde Yükselişe Geçti Rhytia Haber Arşivi 0 11 Mart 2014 14:27
Petrol Fiyatları Düşüşe Geçti Rhytia Haber Arşivi 0 18 Temmuz 2012 15:58
Petrol 145 doları geçti Collettivo Haber Arşivi 0 03 Temmuz 2008 13:56