IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Nisan 2006, 09:12   #1
PuSAt
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu gün kü gazete baslıkları





Hürriyet

Ceyda Hanımın hatırına fırça
İTO ve İDTM yönetim kurullarının kararıyla Dünya Ticaret Merkezi’nin fuar alanlarındaki kira sözleşmeleri yenilenmeyen ve mahkemelik olan CNR Holding’in sahibi Ceyda Erem, İDTM Genel Müdürü Alparslan Ertekin’i Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’e şikayet etti. Tüzmen de Ertekin’i 25 kişinin içinde azarladı.

4-4'lük lider
Dört gözle beklenen derbide Galatasaray, Kadıköy’den çıkamadı. 7 yıllık gelenek devam etti. Appiah, Luciano, Alex ve Anelka tarihi geceye imza attı. 3 top direğe takıldı. Şampiyonluk yarışı yeniden başladı.

Milliyet

Kıyı talanına mavi isyan
Bodrum'un bakir kalan ender yörelerinden Kissebükü Koyu'nun turizm yatırımları için tahsis edilmesini protesto eden çevreciler, teknelerle koya çıkarma yaptı. Çevreciler, Başbakan ve Çevre Bakanı'nı bölgeye davet etti!

Son 3 hafta nefes nefese
Sarı-lacivertliler, üç puan gerisinden geldiği ezeli rakibini muhteşem bir futbolun ardından Appiah, Luciano, Alex ve Anelka'nın golleriyle geçti, sezonun bitmesine üç hafta kala averajla öne geçti, futbolun rengi geri geldi.

RAdikal

Sosyal güvenlikte merak edilenler
Milyonlarca kişiyi etkileyen yeni Sosyal Güvenlik Yasası'nda en çok sorulan soru 'Benim emekli maaşım ne kadar olacak?' Yanıt ise her meslek grubu için farklı...

Nefesinizi tutmaya devam edin
Fenerbahçe, Galatasaray'ı 4-0 yenince zirvede puanlar yine eşitlendi. Ligde şampiyonluk yolundaki son üç hafta heyecan fırtınasına gebe

SABAH


F.Bahçe 4 attı koltuğu kaptı
Ezeli rakibi G.Saray'ı farklı yenen Fener yeniden lider oldu. Ligde şampiyonluk düğümü kalan üç haftada çözülecek.

Çocuklarımızın bayramı kutlu olsun
81 il temsilcisinin katıldığı 3. Dönem Türkiye Öğrenci Meclisi, TBMM Genel Kurul Salonu'nda yıllık toplantısını yaptı.

Akşam

Bayrama siyaset bulaştı
23 Nisan nedeniyle, 81 ilin öğrencilerinden oluşan 'Türkiye Öğrenci Meclisi', 3'üncü oturumunu Meclis Genel Kurulu'nda yaptı. İstiklal Marşı'ndan sonra TBMM Başkanı Bülent Arınç, oturumu başlattı, koltuğunu 'geçici başkan' sıfatıyla Erzurum'dan gelen İbrahim Seyhan'a devretti. Trabzon'dan Adem Yıldız gizli oylamayla 'Türkiye Öğrenci Meclis Başkanı' oldu.

Gizli anlaşma
CIA ve FBI başkanları ile Genelkurmay Başkanı Pace'ın peşpeşe yaptıkları Türkiye ziyaretlerinin sırrı çözüldü. Amerikan Dışişleri Bakanı, Ankara-Washington arasındaki 'gizli mutabakatı' deşifre etti.

Vatan

'Devlet beni kullanıp attı'
Bir dönemin sır adamı, eski BDDK Başkanı Engin Akçakoca, iki yıllık sessizliğini VATAN'a bozdu, İmar skandalının perde arkasını anlattı.

Namlular Irak'a çevrildi, izinler iptal
PKK'ya karşı başlatılan geniş çaplı operasyonun hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 200 bin askerin konuşlandırıldığı Güneydoğu'da, birliklerdeki izinler kaldırıldı. Cudi Dağı'na uzun menzilli toplar yerleştirildi.

Cumhuriyet

Dörtlü kuşatma
Türkiye, İran, Irak ve Suriye PKK'yi kıskaca alıyor. İran ordusu Kandil'i vuruyor.

Yönetim zafiyeti
Şemdinli'deki patlamaların ardından görevlendirilen İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin hazırladığı raporda, başta Emniyet Terörle Mücadele Daire Başkanı Selim Akyıldız, dönemin Hakkâri Valisi Erdoğan Gürbüz olmak üzere, il ve ilçedeki üst düzey kamu görevlilerinin olayları önlemede yetersiz kalarak yönetim zafiyetine yol açtıkları vurgulandı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Rahat uyu şehidim
Türk Silahlı Kuvvetleri terör örgütü PKK'ya karşı başlatacağı tarihin en büyük operasyonuna 2004'te Tunceli'de şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Soydan'ın adını verdi. Türk Ordusu bu hareketiyle dosta düşmana "şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak" mesajını gönderdi.

Tercuman

Yorultay
17 gündür seçilemeyen Başkan, Danıştay'da sinirleri gerdi 224 kez oy veren üyeler isyanda: Yorulduk, davalar aksıyor.

Sizi çok seviyoruz size güveniyoruz
Cumhurbaşkanı Sezer, Türk çocuklarına böyle seslendi.

Türkiye


86. yıl coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün bütün yurtta, KKTC’de ve dış temsilciliklerimizde coşkulu törenlerle kutlanacak.

Rice: PKK, Irak’ta duramaz
“Ankara ziyaretini sabırsızlıkla bekliyorum” diyen ABD Dışişleri Bakanı Rice, sıcak mesajlar gönderdi: “Irak’ta istikrarsızlık sürse de bu ülkedeki teröristleri temizlemekte kararlıyız. Bu amaçla Kuzey Irak’ta PKK terörüne karşı Türk yetkililerle istihbarat bilgilerimizi sürekli paylaşıyoruz.”

Zaman

Ermeni sorununu Avrupa’daki Türkiye karşıtları kullanıyor
24 Nisan sözde soykırımı yıldönümü öncesi Ermeni diasporasından Türkiye’nin çözüm önerilerine destek geldi.

‘Polisiniz iyi ama bir de yabancı dil bilse’
Turizmin başkenti Antalya'da Avrupalı turistler üzerinde yapılan bir araştırma, yabancıların Türk polisine bakışı konusunda ilginç sonuçlar verdi. Araştırmada kentte bire bir görüşülen turistlerin yüzde 75,9'unun çevrelerindeki polise güvendiği belirlendi.

Yenişafak

AB'den 'ihraç' eleştirisi
Şemdinli iddianamesi ile başlayan süreci yakından izleyen AB büyükelçileri, Savcı Sarıkaya'nın ihraç kararını, askerin siyasette yeniden etkinliğini arttırmasının göstergesi olarak değerlendirdi. Büyükelçiler, hükümet ve Adalet Bakanlığı'nın tutumunu da eleştirdi.

Kadıköy'den çıkış yok
Sarı Lacivertliler yılın derbisinde fırtına gibi esti. Şükrü Saracoğlu'na üç puan önde gelen Cimbom'u sahadan sildi. Perdeyi 12. dakikada Appiah açtı. 20'de Luciano tribünleri bayram yerine çevirdi. Alex farkı açtı. Anelka son noktayı koydu..

dunya

Cumhurbaşkanı Sezer: Aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, "Sahip olduklarımızın değerini bilerek, gücümüze inanarak, kendimize güvenerek, sorunlar karşısında yılmayarak, Atatürkçü düşünce temelinde kurulan cumhuriyetimizi bu niteliğiyle yaşatarak, bölünmez bütünlüğümüzü koruyarak, toplumsal barışı sürekli kılarak aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

Referans

Sanayiciler Valiliğe daha öncede Mitsubishi Jeep almış
Kocaeli Valiliği'ne Gebze'de bulunan sanayiciler tarafından alınan 350 bin YTL'lik Mercedes'in yanı sıra geçen yıl Gebze Organize Sanayi Bölgesi ve Taşıt Araçları Yan Sanayi Organize Sanayi Bölgesi'nin de yönetim kurulu kararıyla Valiliğe Mitsubishi Pajero jeep hediye ettiği ortaya çıktı.

Fanatik

ŞOVbahçe 4-0
Kadıköy’de zafer yine Sarı-Lacivertli armadanın oldu. Saracoğlu’nda futbol vardı, gol vardı, şov vardı. Kanarya, son yılların en kritik karşılaşmasında ezeli rakibi Galatasaray’ı, Appiah, Luciano, Alex ve Anelka ile darmadağın ederken üç şutunda da direkler gole izin vermedi.

Fotomaç

Destan
Aylardır sonucu merakla beklenen 'Avrupa'da haftanın maçı'nın galibi F.Bahçe oldu. Kanarya, Aslan'a tarihi bir hezimet daha yaşatırken, ligin bitimine 3 maç kala şampiyonluk yarışında tekrar avantajlı duruma geçti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
basliklari, baslıkları, bu, gazete, gun, gün,


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık