IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2008, 13:41   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hadise'ye Büyükelçi Ünvanı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Eurovision'a katılacak olan Hadise, renkli kültürlerden bahsetti..

Avrupa Yayın Birliği (EBU) tarafından düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışmasında gelecek yıl Türkiye'yi temsil edecek Hadise, değişik kültürlerden insanların Avrupa'ya renk kattığını, iletişim sorunlarının aşılması gerektiğini söyledi.

Belçika'nın Flaman hükümeti tarafından düzenlenen "Kültürler Arası Diyalog" isimli etkinlikte "büyükelçi" sıfatı verilen Hadise, Anvers kentinde, Belçikalı Kültür Bakanı Bert Anciaux'nun da katıldığı törende konuştu.

Hadise, Belçika'da ve Avrupa'nın diğer ülkelerinde yaşayan Türkler ve diğer yabancıların değişik kültürleriyle Avrupa'ya renk kattıklarını, yabancı gençlerin de üstün yeteneklere sahip olduklarını anlattı.

Irkçılık konusuna değinen Hadise, kendisinin ömründe bir defa, ilkokuldayken bir çocuk tarafından ırkçı bir yaklaşımla hedef alındığını, bu olayın kendisini üzdüğünü, bunun dışında kötü bir olay yaşamadığını ifade etti.

Hadise, ırkçılık ve yabancı düşmanlığıyla mücadeleye her türlü katkıyı yapmakta kararlı olduğunu, 2008 Kültürler Arası Diyalog etkinlikleri sırasında en önemli gözleminin, insanlar arasındaki diyalog ve iletişim sorunları olduğunu bildirdi.

İletişim ve diyalog sorunlarının aşılması ile birçok yanlış anlaşılma ve yanlış bilgilendirmenin ortadan kalkacağını belirten sanatçı, daha sağlıklı bir yaşam için bunun gerekliliği üzerinde durdu.

Hadise, müzik dünyasında başarılarını geniş ölçüde ailesine borçlu olduğunu, anne ve babasından büyük destek aldığını anlattı. Belçika'da ve diğer Avrupa ülkelerinde gençlere birçok kapının açık olduğunu, bunların değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden sanatçı, özellikle genç kızların sanat, spor ve eğitim alanlarında daha faal olabileceklerini söyledi.

Müzik dünyasındaki çalışmaları dışında Belçika'nın Flaman bölgesindeki VTM televizyonunda "X-Factor" isimli bir programın sunuculuğunu yapan ve programa katılan adaylara müzik kariyeri yapma şansı veren Hadise, bu alanda bir Türk olarak başarısını da örnek gösterirken, istek ve irade sahibi yabancıların her alanda başarılı olabileceklerine inandığını belirtti.


Kaynak: haber3.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
büyükelçi, hadiseye, ünvanı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gazilik ünvanı hakkında. Lilith Serbest Kürsü 0 05 Ağustos 2012 02:15