IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Aralık 2008, 16:00   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AbLasini 130 Parcaya Ayirdi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





İZMİR´in Balçova İlçesi´nde, iflas edip berber dükkanını kapatan M.Ş. birlikte yaşadığı, 13 yaşındaki yeğeni Abdullah Akagündüz´ün boğazını kesip, ablası Naime Akagündüz´ün de başını gövdesinden ayırdıktan sonra vücudunu 130 parçaya ayırarak öldürdü, bir vahşete imza attı. Olaydan sonra polise giden, konuşamayıp, yazılı notla cinayeti bildiren M.Ş., sürekli ağlama krizine girdi.

Olay, dün (pazartesi) saat 23.30 sıralarında Timurlenk Sokak, 37 numaradaki apartamın 4´üncü katındaki 7 numaralı dairede meydana geldi. Salih İşgören Polis Karakoluna´a giden 26 yaşındaki M.Ş., girişte müracaat bölümündeki bir sandalyeye oturdu. Gözlerini bir noktaya dikip, hiç konuşmadan polislerin yanında bir süre oturan, sağır ve dilsiz sanılarak kendisine uzatılan not kağıdına, korkunç cinayeti işlediği evin adresini yazdı, cebinden çıkardığı ev anahtarını uzattı. Israrlı sorulara yanıt vermemesi üzerine polis ekipleri, şüphelenip, M.Ş.´yi de yanlarına alarak kağıda yazdığı adrese gitti. Komşularıyla yüzleştirilen M.Ş.´nin ablası Naime Akagündüz´ün aynı apartmanda oturduğunun belirlenmesinin ardından, daireye çıkan ekipler kapıyı açmasını istedi. Tepki vermeyen M.Ş. merdivenlere oturdu. Bunun üzerine polis ekibi, kilitli olmayan, sadece çekilerek kapatılan kapıyı anahtarla açtı. Daireye girildiğinde dehşet veren manzara ile karşılaşıldı.

POLİSLER BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Daireye girdikleri anda karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına dönen polisler, hemen uzman ekiplere haber verdi, olay yerinde önlem aldı. İzmir Emniyeti Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin evdeki araştırmalarında, Vali Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu 8´inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Abdullah Akagündüz´ün cesedi banyoda, 40 yaşındaki annesi Naime Akagündüz´ün cesedinin parçaları ise koridorda bulundu.

Manzara karşısında kanları donan ekiplerin araştırmalarında, M.Ş.´nin yeğeninin boğazını keserek öldürdükten sonra başına gövdesinden ayırmaya çalıştığı, ancak başaramadığı ortaya çıktı. M.Ş.´nin, ablası Naime Akagündüz´ün ise, başını, kollarını ve bacaklarını eklem yerlerinden keserek vücudundan ayırdıktan sonra, göğüslerini oyduğu, derisini yüzüp etlerini kemiklerinden sıyırdığı tespit edildi. M.Ş.´nin ayrıca ablasının başını poşete, vücudundan kopardığı etleri de kovalara doldurduğu saptandı.

SÜREKLİ AĞLIYOR

Gözaltında ifade vermeyen M.Ş.´nin sürekli ağlama krizine girdiği belirtildi. Katil zanlısı M.Ş.´nin, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ndeki kontrollerinin ardından, psikolojik rahatsızlığının bulunabileceği ihtimaliyle, savcının kararıyla, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi´ne gönderileceği bildirildi.

UMUTLU BAŞLAYAN GÖÇ ACI BİTTİ

Kardeşi tarafından parçalanarak öldürülen Naime Akagündüz´ün geçen yıl Erzincan´dan yeni bir hayat kurmak için eşi ve üç çocuğuyla İzmir´e gelerek yerleştiği, bir süre sonra da kafeteryalarda çalışan eşi Hüseyin Akagündüz´le aralarındaki geçimsizlikten dolayı ayrı yaşamaya başladıkları ortaya çıktı. Çocuklarından 15 yaşındaki Anıl Akagündüz´ü Erzincan´daki annesinin yanına gönderen, 19 yaşındaki büyük oğlu Burak Akagündüz´ü, kahvehanede garson olarak işe başlatan, kendisi ise unlu mamüller satan işyerinde çalışmaya başlayan Naime Akagündüz´ün, aynı şekilde ekonomik sıkıntı yaşayan kız kardeşi Sebile ve eşi Ercan Süren´le iki ay önce kiraladıkları dairede birlikte kalmaya başladıkları öğrenildi.

HIRSIZLIK SUÇLAMASI KARAKOLLUK YAPMIŞ

Erzincan´ın Tercan İlçesi´nde berberlik yaparken, iflas edince dükkanını kapatan M.Ş. de, dinlenmek ve yeni bir iş araştırması yapmak için, kız kardeşi ve çocuklarıyla yeni bir hayat kurmaya çalışan ablası Naime Akagündüz´ün yanına geldi. M.Ş.´nin yanında getirdiği bin YTL paradan bir kısmının kaybolması üzerine yeğenlerini hırsızlıkla suçladığı, bunun üzerine de Burak Akagündüz´ün, kardeşi Abdullah Akagündüz ve bir arkadaşlarıyla, apartman girişinde Arife günü tartaklayıp, dövdükleri dayıları M.Ş. tarafından karakola şikayet edildikleri öğrenildi.

Polis ekiplerinin müdahalesiyle yeğenleriyle barışan M.Ş.´nin, olayı balkondan seyreden ablası Naime Akagündüz´e kızgın olduğu ve vahşeti de bu yüzden aralarında çıkan yeni bir tartışmanın ardından gerçekleştirmiş olabileceği ileri sürüldü.

130 PARÇAYA AYIRDI

Cinayeti araştıran polis ekipleri ve savcı, meslek hayatlarında böyle vahşet görmediklerini belirtirken, incelemelerin ardından anne ve oğlunun cesetleri, İzmir Adli Tıp Kurumu´na gönderildi. Otopsileri yapılan cesetlerden Abdullan Akagündüz´ün boğazının kesilerek öldürüldüğü, başından da gövdesinden ayrılamaya çalışıldığı, annesi Naime Akagündüz´ün ise 130 parçaya ayırıldığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
130, ablasini, ayirdi, parcaya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çocuklarının annesini 10 parçaya bölüp gömdü aSi Haber Arşivi 0 27 Nisan 2011 15:16
Cover yapan sırtını parçaya yaslar Cemalizim Haber Arşivi 0 06 Ağustos 2009 13:14