IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2008, 12:12   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aysun Kayacı, Fatih Ürek'i Traş Etti






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"Şeytanın Pabucu" filminin oyuncuları Aysun Kayacı ile Fatih Ürek bir araya geldi

Çekimlerde çok eğlendiğini söyleyen Aysun Kayacı, "Canlandırdığım Aysel karakteri, kendisini o mahalleden kurtaracak beyaz atlı bir prens bekliyor. Biraz da eli yüzü düzgün, fingirdek bir kız Aysel. Bol bol fingirdedim bu
filmde, çok eğlendim" diyor.

İşte Hürriyet'te yayınlanan o röportaj...

Bu sizin ilk başrolünüz... Partnerinizin Fatih Ürek olduğunu öğrendiğinizde tepkiniz ne oldu?
- A.K: Fikir ilginç geldi ve senaryoyu okumak istedim. Aslında yapım ekibi uzun süre bana ulaşmaya çalışmış, yaz olduğu için telefonlarım kapalıydı, dolayısıyla ulaşamamışlar. Sonuçta sınıf arkadaşım Eda vasıtasıyla beni buldular. Ulaşamasalardı ben bu projede olamayacaktım. Neyse senaryoyu okudum, gülmekten koltuktan düştüm. Bana bugüne kadar böyle senaryo gelmemişti. Gelenler hep skeç skeç senaryolardı. Giriş, gelişme, sonuç yoktu. Ama bu senaryoyu görünce filmin, film gibi bir film olacağını hissettim. Gerçekten de öyle oldu. Canlandırdığım karakteri de çok sevdim.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Canlandırdığınız karakter, yani Aysel, nasıl bir kız?
- A.K: Üvey annesi ona sürekli temizlik yaptırıyor. Aysel de kendisini o mahalleden kurtaracak beyaz atlı bir prens bekliyor. Tek derdi üvey anne eziyetinden kurtulmak. Biraz da eli yüzü düzgün, fingirdek bir kız Aysel. Sevdim ben bu kızı. Sevmeden olmaz zaten...

Beyaz atlı prens de siz misiniz Fatih Bey?
- F.Ü: Film sürprizlerle dolu. Benim canlandırdığım Burhan karakteri, Aysel’e çok aşık. Ama ona hiç yaklaşamıyor. Çünkü Aysel ona hep "Burhan Ağabey" diye hitap ediyor. Burhan hakikaten maganda bir adam. Fakat kız da az değil. Kaş, göz oynuyor. Tam findirdek... A.K: Bol bol fingirdedim bu filmde, çok eğlendim. F.Ü: Sonra Burhan bir şekilde ablasının kılığına giriyor. Girince bunu fırsat bilip, Aysel’e bayağı bir dokunuyor. Sarılıyor, kokluyor... Ona yakın olmanın keyfini çıkarıyor. A.K: Filmde bütün rolleri o canlandırıyor, bize pek bir şey kalmadı.

F.Ü: Hem kadını hem erkeği canlandırmak çok keyifliydi. Bu filmdeki herkes, şeytana pabucunu ters giydiren tipler. Öyle ki filmde dolandırıcılar bile dolandırılıyor. Ama bütün karakterlerin hepsi masum. İçlerinde kötülük yok.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yalnız kel, bıyıklı haliniz gerçekten müthiş...
- A.K: Fatih sete bu haliyle geldiğinde inanamadık. "Bu kim?" olduk.

F.Ü: Sete bir menajer geldi, biz de yapımcımız ile yan yana oturuyoruz. Bu menajer yapımcımıza dönüp "Fatih nerede?" dedi. Beni tanımadı.

A.K: Benim erkek arkadaşım jeneriği izledi, sonra bana "Burada hiç Fatih Ürek yok ki" dedi. O da tanımadı.

Hele filmin afişindeki fotoğraf gerçekten komik...
- F.Ü: Adamın şirazesi kaymış değil mi? Burhan karakterine girmem çok ani oldu. Filmin yapımcısı, yönetmeni "Burhan karakteri nasıl olmalı?" diye uzun uzun düşünmüşler. Bir şeyler çizmişler falan. Ama işin içinden çıkamıyorlar. Neyse, sonunda "Burhan" karakterini ben yarattım. Bıyık, saç benim fikrim. Bunları yapıp karşılarına geldim, bayıldılar. n Biraz Sürahi Hanım’a benziyor ama...

- F.Ü: Öyle bir kadın ama... Huysuz da bir kadın. Toplumda çok var böyle Sürahi Nineler...

A.K: Fatih bir kadını oynamıyor. Kadın taklidi yapan adamı oynuyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Şimdi filme, size karşı bir önyargı var... "Magazin figürleri başrolde, bu işe yıllarını vermiş isimler yan rolde. Amaç sinema filmi yapmak değil ki" diyorlar. Siz ne diyorsunuz?
- A.K: Yan kadro olduğunu nereden biliyorlar? Bu filmdeki hiçbir karakter yan kadroda değil. Eleştirenlere selam olsun. Hepsi başrol... Bir de sinema filmi yapmanın amacı ne ki? Bir kutsiyeti mi var? Ben bunu bilmiyorum.

F.Ü: Dünyada da çok iyi şarkıcılar, çok iyi filmler çekiyor. Niye benimle uğraşıyorlar? Bu kişiliğime bir hakarettir. Ben kimseye hakaret etmiyorum ki. Sinema eleştirmenlerini de ciddiye almıyorum. Onların çok beğendikleri film, gişe yapmıyor! Türk sinemasına asıl onlar önem vermiyor. Çok kötü film yapılmış olsa bile, filmlerimize sahip çıkmalılar. Onlar ancak masanın başında otursun, entel entel ahkam kessinler. Fatih Ürek komedi
filmi değil de bir sanat filmi çekseydi ne olacaktı? Ben çekerim çünkü ben oyuncuyum. Üstelik tiyatro kökenli bir oyuncuyum. Kendime güvenmişim ki bu filmi çekmişim. Sen bana destek vereceğine, niye köstek oluyorsun?

Fatih Ürek-Aysun Kayacı ikilisini kim düşünmüşse, gerçekten iyi bir fikir...
F.Ü: Aysun’u ben düşündüm. Onu çok istedim. Senaryoyu okuduktan sonra direkt gözümün önüne Aysun geldi. Siz de izlediğiniz zaman anlayacaksınız, bu role ancak o olurdu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Peki.. "Aysun’la öpüşeceğim" dediniz, ortalık karıştı, gündem oldu. Amaç da buydu, değil mi?
- F.Ü: Bana "Aysun’u öper misiniz?" dediler, ben "Tabii öperim" dedim. Aysun da bunu üzerine, "Üzgünüm Fatih, filmde öpüşme sahnesi yok, asla öpüşmem" dedi.

A.K: Ben böyle bir şey demedim. Fatih’e kötü bir şey söylemek isteyenler beni bu işe alet etmesin. F.Ü: Neyse olay buradan çıktı. Bu da kötü olmadı. Bence filmimize de katkısı oldu. Neden oldu, çünkü sen gerçekten öpülesi bir kadınsın. A.K: Bak şu an yemek yiyorum ve dişimde maydonoz var, öper misin beni bu halimle? (Gülüyor)

F.Ü: Öperim tabii ki. İnanın sokakta herkes yolumu kesip "Aysun’u öptün mü?" diye soruyor.

Peki öptünüz mü, böyle bir sahne var mı, yok mu?
F.Ü: Bu sürpriz olsun. Biraz yakınlaşmalarımız var.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kadın ve erkeklerden inanılmaz teklif alıyorum
F.Ü: Sakal bırakıp, bıyık takınca kadınlar gerçekten çıldırdı. Kadın ve erkeklerden inanılmaz teklifler aldım. Yakınlaşmayla, beraber olmakla alakalı teklifler bunlar... Ama hepsi dozunda, terbiyesizlik boyutunda değil. Artık sokağa çıkamaz hale geldim. Başı kapalı kadınlar bile, benimle resim çektirmek için yarışıyorlar.

A.K: Erkek haliyle kuvvetli bir karizması var Fatih’in... Sette ben onun bu haline hayranlık duydum. Etkilendim. Kısacası bu film gerçekten başı sonu belli, film gibi bir film. Biz çekerken çok eğlendik, seyirci de eğlenecek. Gerçekten komik bir film oldu. Umarım şansı bol olur. Kimse önyargılı olmasın, gidip filmi izlesin...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bir sonraki filmde yatağa girip sevişeceğim

Fatih Ürek’in Aysun Kayacı’yı öpmesi, bu kadar büyütülecek kadar anormal bir durum mu sizce?
F.Ü: Ben nasıl öperim diye düşünüyorlar galiba... Size söylüyorum, bir sonraki filmimde yatağa girip sevişmezsem ne olayım! Ben öpemem, sevişemem, yemek yemem, tuvalete gidemem... Bu kadar baskı olmaz ki! Müjde Ar, "Fatih öpsün, zarar gelmez" dedi. Önümüzdeki günlerde NTV’deki programa katılacaksınız. Müjde Hanım’ı öpme gibi bir planınız var mı?

- F.Ü: Zararsız öpersen zarar gelmez. Ben de onu zararsız öperim... Zararlı öpmek nasıl oluyor?
- F.Ü: Fransız öpücüğü...


Kaynak: Hürriyet...

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aysun, etti, fatih, kayaci, tras, ureki, üreki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aysun Kayacı evleniyor PassioN Haber Arşivi 1 04 Mayıs 2012 21:47
Aysun Kayacı GueSt Mankenler 0 05 Eylül 2011 00:36