IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kıskanç koca dehşeti! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/168971-kiskanc-koca-dehseti.html)

Angel 29 Aralık 2008 21:04

Kıskanç koca dehşeti!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde oto yıkayıcılığı yapan 34 yaşındaki Halil Küçük, eski nişanlısıyla ilişkisi olduğundan şüphelendiği 1 çocuk annesi eşi 24 yaşındaki Pınar Küçük'ü tabancayla vurup öldürdü.
Olay, bugün saat 02.30 sıralarında, Sakarya Mahallesi Fethiye Caddesi'ndeki 22 Numaralı, tek katlı evde meydana geldi. Ayvalık'ta bir akaryakıt istasyonunda oto yıkamacılığı yapan Halil Küçük, 18 ay önce evlendiği, kendisinden 10 yaş küçük eşi Pınar Küçük'le tartıştı. İddiaya göre, eşinin halen eski nişanlısıyla görüştüğü ve ilişkisi olduğundan şüphelenen Halil Küçük, evde bulunan ruhsatsız tabancayla ateş etti. Başına bir kurşun isabet eden genç kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.
Halil Küçük ise telefonla polisi arayıp eşini öldürdüğünü ihbar etti. Verilen adrese gelen polis, katil zanlısı kocayı gözaltına aldı, suç aleti tabancaya el koydu. 5 aylık bir kız çocuğu annesi olan Pınar Küçük'ün cesedi Ayvalık Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Halil Küçük'ün, 2000 yılında da tartıştığı bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü ve 2 yıl önce şartlı tahliyeden yararlanıp serbest kaldığı öğrenildi

Draco 30 Aralık 2008 04:03

Cevap: Kıskanç koca dehşeti!
 
Sadece yaşamak bile bir sanat oldu artık..Belki doğru seçimleri yapmak imkansız ama en kötü seçimlerin daha çok görüyoruz artık..Olmamaları gereken kişiyle olmaması gerekenler yaşanmış,olmaması gereken sekilde gelişmiş,olmaması gereken şekilde bitmiş.. Hani bir şarkı var..bay doğruyla bayan yanlış...Ama burda herşey yanlış..

Spammer 31 Aralık 2008 22:49

Cevap: Kıskanç koca dehşeti!
 
Kıskanclık İyide Vahşete Kadar Gitmesi Hiçte Doğru Birşey Değil


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net