IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2009, 17:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul yarınki mitinge hazırlanıyor




İstanbul yarınki mitinge hazırlanıyor

Saadet Partisince, İstanbul'da, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için düzenlenecek miting dolayısıyla, yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ''Filistin'le Dayanışma Mitingi'', için Çağlayan Medydanı'nda hazırlıklar yapılıyor. Hedef 1 milyon insan

İsrail'in geçen cumartesi gününden beri Gazze'ye yönelik saldırılarına en büyük tepki yarın gösterilecek. Bir haftadır süren vahşete dur denilmesini isteyen Saadet Partisi milyonlarca kişiyi sokaklara dökme hedefinde.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından Çağlayan'da organize edilen ve yarın saat 12'de başlayacak olan mitinge çok sayıda sivil toplum kuruluşu, dernek ve vakıflar da destek veriyor.

Saadet Partisi Sadrettin Karaduman yaptığı açıklamada, mitinge Filistin'den hükümet temsilcilerini de davet ettiklerini, onların katılamamaları halinde Filistin hükümetinin görevlendirdiği yurt dışı temsilciliklerden bir görevlinin katılacağını belirtti.

Mitingte Saadet Partisi'nin çiçeği burnunda Genel Başkanı Numan Kurtulmuş da bir konuşma yapacak.

1 milyon kişinin beklendiği Filistin'e destek mitingi için İstianbul dışından da çok sayıda katılım beklenirken, mitingin Arap televizyon kanalları El Cezire ve El Arabi tarafından canlı yayınlayacak.


Yapılan açıklamaya göre, Çağlayan Meydanı'nda yarın gerçekleştirilecek açık hava toplantısı dolayısıyla, saat 10.00'dan itibaren bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Kapanacak yollar şöyle:

''Darülaceze, Piyalepaşa, Çağlayan Vatan, Kağıthane, Dr.Cemil Bengü, İzzet Paşa, Abide-i Hürriyet, 28 Nisan, Halide Edip Adıvar ve Fevzi Çakmak caddeleri ile Feriköy Kasap, Akar, Eğitim, Ayazma, Gürun, Fırın Arkası, 1. Fırın Aralığı, Çınar, Çağlayan Top Sahası Yanı, Egemen, Yurt, Kanarya, Zafer, Yavuz, Avcılar, Yeniyol ve İdil sokakları.

Kasımpaşa'dan Piyalepaşa Bulvarına katılım, Çağlayan Piyalepaşa Bulvarına katılım, Okmeydanı Piyalepaşa Bulvarı'ndan Çağlayan istikametine katılım, D-100'den Çağlayan katılımı, D-100'den Kasımpaşa katılımı, Vatan Caddesi Çağlayan çıkışı, Mecidiyeköy'den Çağlayan'a gidiş Kuştepe Işıklar mevkisi, Şişli'den Çağlayan'a gidiş Hürriyet Tepe Işıklar, Kağıthane Caddesi'nden Çağlayan'a çıkış, Okmeydanı Kavşağı'ndan Darülaceze Caddesine çıkış, TEM Otoyolu'ndan Darülaceze Caddesi'ne geliş, Piyalepaşa Darülaceze gelişi, Perpa Darülaceze gelişi, Gürsel Mahallesi gelişi, Halide Edip Caddesi Şişli gelişi, Şişli'den Çağlayan'a geliş.''

(AA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hazirlaniyor, hazırlanıyor, istanbul, mitinge, yarinki, yarınki, İstanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstanbul beyaz esarete hazırlanıyor MasteR06 Haber Arşivi 0 10 Aralık 2013 12:57
Yarınki 4 Maç [iddaa] MooNBeaM IF Ekstra 4 01 Ocak 2008 03:00