IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ocak 2009, 22:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dünyanın Her Yerinden iSraiL e aTeŞ Kes cagRısı..




Papa 16. Benediktus, İsrail ve Filistinlileri Gazze Şeridi'ndeki çatışmalara derhal son vermeye çağırdı. İngiltere ateşkes istedi. Mısır, İsrail'den saldırganlığa önkoşulsuz son vermesini istedi.



İNGİLTERE BAŞBAKANI ATEŞKES ÇAĞRISINDA BULUNDU

MISIR, İSRAİL'DEN SALDIRGANLIĞA ÖNKOŞULSUZ SON VERMESİNİ İSTEDİ
İngiltere Başbakanı Gordon Brown, İsrail'le Hamas arasında derhal ateşkes ilan edilmesini istedi.
Brown, BBC'ye verdiği demeçte, "Yapmamız gereken, acil ateşkes için eskisinden daha çok çaba göstermek. İsraillilerin roket saldırılarının olmayacağı konusunda birtakım garantiler alması gerekiyor" dedi.
Mısır Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada da İsrail'in Gazze'de kara harekatına başlaması ve bu toprakları istila etmesi kınandı.
Açıklamada, İsrail'den saldırganlığını derhal ve önkoşulsuz durdurması istenirken, BM Güvenlik Konseyi ile Ortadoğu Dörtlüsüne, İsrail'in saldırganlığını durdurmak için vakit geçirmeden sorumluluklarını yerine getirmesi çağrısında bulunuldu.
Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Qin Gang da Gazze'deki durumdan kaygı duyduklarını belirterek, taraflara, sivil kayıpları önlemek için askeri eylem ve çatışmaları derhal durdurmaları çağrısı yaptı.
PAPA: SAVAŞ VE NEFRET ÇÖZÜM DEĞİL
Papa 16. Benediktus, İsrail ve Filistinlileri Gazze Şeridi'ndeki çatışmalara derhal son vermeye çağırdı.
Papa, St. Peter meydanındaki konuşmasında, yakın tarihin savaş ve nefretin bölgedeki sorunlara çözüm olmadığını gösterdiğini söyledi.
Papa'nın bahar aylarında kutsal toprakları ziyaret etmesi planlanıyor.
AVRUPA GAZZE İÇİN YÜRÜDÜ


İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılarda 8. güne girilirken, Avrupa'da da İsrail protestoları sürüyor. Almanya'nın başkenti Berlin'de 10 bin kişi, saldırıları protesto etmek için bir araya geldi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırısında ölü sayısı 430'a ulaşırken, başkent Berlin'de 10 bin kişi Alexanderplatz'da saldırıları protesto ederek, "Çocuk katili İsrail", "George Bush bir teröristtir" ve "Yaşasın uluslararası dayanışma" sloganları ile yürüdü. Göstericiler Alman Başbakanı'na ve Dışişleri Bakanı'na da seslenerek, "Sesimizi duy Merkel", "Sesimizi duy Steinmeier" sloganları ile İsrail'de acilen ateşkesin sağlanmasını istediklerini dile getirdi.
İngilizler de ayakta
Londra başta olmak üzere İngiltere'nin büyük şehirleri Manchester, Birmingham, Edinburgh, Glasgow, Portsmouth gibi şehirlerde değişik ırktan protestocular, taşıdıkları dövizler ve pankartlarla İsrail'i ve ona destek olan ülkeleri kınayan gösteri yürüyüşleri yaptı. Protesto gösterilerinin en büyüğü ise Londra'da gerçekleştirildi. Londra Metropolitan polisinin açıklamasına göre 50 bin kişi, gösteriyi düzenleyen grup sözcülerine göre ise 90 bin kişi gösteri ve protesto yürüyüşüne katıldı.


AA-İHA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 05 Ocak 2009, 01:20   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dünyanın Her Yerinden iSraiL e aTeŞ Kes cagRısı..




bildiklerini okumaya devam ediyorlar düşünün bi avrupa birliğindeki 1 insan öldürülsün tüm avrupa ayaka kalkar ve icraate başlar ama müslüman halkları sadece kınamalarla geçiştiriyor yazık illa Osmanlı devletimi bekleniyor anlam veremiyorum

 

Alt 05 Ocak 2009, 01:23   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dünyanın Her Yerinden iSraiL e aTeŞ Kes cagRısı..




evet arkadaşım osmanlı cihan-i alem devletindeki şuur bekleniyor. ortadoğuda huzur barış sulh adalet için buda çok yakın tarihde gerçekleşecek inşaallah!..

 

Alt 05 Ocak 2009, 15:51   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dünyanın Her Yerinden iSraiL e aTeŞ Kes cagRısı..




BaRoN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ortadoğuda huzur barış sulh adalet için buda çok yakın tarihde gerçekleşecek inşaallah!..

4- Kitapta İsrailoğulları'na şu hükmü verdik: "Muhakkak siz yer(yüzün) de iki defa bozgunculuk çıkaracaksınız ve muhakkak büyük bir kibirleniş-yükselişle kibirlenecek-yükseleceksiniz.
5- Nitekim o ikiden ilk-vaid geldiği zaman, oldukça zorlu olan kullarımızı üzerinize gönderdik de (sizi) evlerin aralarına kadar girip araştırdılar. Bu yerine getirilmesi gereken bir sözdü.
6- Sonra onlara karşı size tekrar 'güç ve kuvvet verdik', size mallar ve çocuklarla yardım ettik ve topluluk olarak sizi sayıca çok kıldık.
7- Eğer iyilik ederseniz kendinize iyilik etmiş olursunuz ve eğer kötülük ederseniz o da (kendi) aleyhinizedir. Sonunda vaad geldiği zaman, (yine öyle kullar göndeririz ki) yüzlerinizi 'kötü duruma soksunlar', birincisinde ona girdikleri gibi mescid (Kudüs)e girsinler ve ele geçirdiklerini 'darmadağın edip mahvetsinler.'
8- Umulur ki, Rabbiniz size merhamet eder, fakat siz (bozgunculuğa) dönerseniz Biz de (sizi aşağılık kılmaya ve cezalandırmaya) döneriz. Biz, cehennemi kafirler için bir kuşatma yeri kıldık.


İsra Suresi

 

 

Etiketler
ates, ateş, cagrisi, dunyanin, israil, kes, yerinden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
israil Elysian IF Sözlük 19 04 Ocak 2019 04:10
Türk hükümetine destek cagrısı Stella Haber Arşivi 0 24 Aralık 2013 20:36
Israil Sır Tarih 0 24 Eylül 2011 23:18
Israil Bu... Feronia Serbest Kürsü 4 09 Ağustos 2010 11:07