IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2009, 10:31   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şahin'in krokisinden bomba çıktı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İbrahim Şahin’in evinde ele geçen krokiye göre Ankara’daki ODTÜ Ormanı’nda yapılan kazı çalışmalarında çok sayıda silah ve bomba bulundu.
Ergenekon soruşturmasının 10. dalgasında gözaltına alınan eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili Şahin'in evinde yapılan aramada bir kroki ele geçti. Bulunan kroki üzerine, Ankara’daki ODTÜ Ormanı’nda arazi araması ve kazı yapıldı.

Kroki ve notta söz konusu yer için, “Ankara istikametine, son binadan sonraki üçüncü ve dördüncü elektrik direği arasındaki bölgede 17-20 metre uzakta, ormanlık alandaki 3 çam ağacının içindeki küçük çam ağacının çevresinde” tanımlamasının yapıldığı görüldü.

Kroki ve notun üzerinde gösterilen yerin, Ankara-Gölbaşı karayolunun Ankara istikameti üzerinde inşa edilen, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait rekreasyon yapılarının bulunduğu yer olduğu anlaşıldı. Ankara Emniyeti Terörle Mücadele Şubesi, aynı zamanda ODTÜ Ormanı’nın da batı bölümüne denk gelen çamlıkta inceleme başlattı. Söz konusu alana Özel Harekât Dairesi’ne ait arazinin komşu olması dikkati çekti.

Kepçe ve dozer istendi
100’e yakın polis, bomba ve silah olabileceği şüphesi üzerine metal dedektörleriyle arama yaparken, Gölbaşı Belediyesi’nden kepçe ve dozer istendi ve beklenen sonuç geldi. Kazı çalışmalarıonda çok sayıda silah ve bomba bulundu.
ŞAHİN: BU DA NEREDEN ÇIKTI
Şahin’in ise krokinin sorulması üzerine, “Bu da nereden çıktı?” dediği belirtildi. Şahin’in İstanbul 19 Mayıs Mahallesi’ndeki evinde yapılan aramada, bir kroki ve krokiye açıklık getiren bir not ele geçirildi.

Şahin’in üzerinde ele geçirilen Glock tabancanın taşıma ruhsatının da sahte olduğu anlaşıldı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bomba, cikti, çıktı, krokisinden, sahinin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık