IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Şubat 2009, 12:58   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kardelen'in katilini kayınpederi yakalattı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




ALMANYA'nın Paderborn kentinde 8 yaşındaki Kardelen Kıraç'ı 12 Ocak günü evlerinin önünden kaçırdıktan sonra tecavüz ederek öldürdüğü iddia edilen 29 yaşındaki A.K.´yi kayınpederinin dedektif gibi takip ederek yakalattığı ortaya çıktı. Damadı A.K. ile Didim'de buluşmaya karar veren ve yakalanacağını anladığı sırada A.K.´nin Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sığındığını belirten Kadir Ayaz (49) ``Ali'nin yakalanmasını gurur ve namus meselesi yaptım. Kardelen'in katili damadım çıkınca küçük kızın ailesine giderek Ali'yi bulup adalete teslim edeceğime ve bulmadan Almanya'ya geri dönmeyeceğime şerefim üzerine yemin ettim. Kızım benim rızam olmadan bu adamla evlenmişti'' dedi.

Almanya'nın Paderborn kentinde 12 ocak günü evlerinin önünden kaçırıldıktan sonra tecavüz ederek öldüğü öne sürülen ve olayın ardından Türkiye'ye kaçan katil zanlısı 29 yaşındaki A.K. kayınpederi Kadir Ayaz ile dün (salı) saat 23.00´te buluşma noktasına geldiği sırada kaçarak buluşma noktasının yakınındaki Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sığındı. 30 yıldır Almanya'da yaşayan ve bir Alman ile evli olan 49 yaşındaki 4 çocuk babası Kadir Ayaz, kızı Zehra Ayaz'ın (24) rızası olmadan A.K. ile beş yıl önce evlendiğini belirterek, ``Kızıma, Ali'yi gözüm tutmadığı için evlenmesine izin vermemiştim. Sonra gönülsüz olarak razı oldum. Bu olay olduğunda kızım işte çalışıyormuş. Daha sonra Ali kızıma babam Aydın'da çok hasta durumu kötü diyerek kızımıda alıp Aydın'a gelmiş. Damadımın sapık olduğunu öğrenince bunu kabullenemedim. Katil olduğu ortaya çıktığı zaman Kardelen'in ailesine gidip durumu anlattım, üzüntülerimi dile getirdim. Ve Kardelen'in ailesine ******** damadımı bulup adalete teslim edeceğime. Türkiye'de Ali'yi bulmadan Almanya'da dönmeyeceğime söz verdim. Bu benim için namus meselesi olmuştu'' dedi.

TÜRKİYE'DE 20 KİŞİLİK EKİP KURDU
Kadir Ayaz 5 Şubat tarihinde geldiği Türkiye'de Kuşadası'nda sanatçı Güven Aksu ve iş adamı Şevket Soylu ve aralarında özel dedektiflerin de bulunduğu 20 kişilik ekip ile Aydın'daki evinden kaçan A.K.'nin peşine düştüğünü belirterek, ``Ali'nin babası Hasan K. ve annesi Fatma K.'nin yardımları ile önceki gün Ali ile telefon temasına geçtim, Ali'nin Didim'de olduğunu öğrendim. Bu arada beş gün boyunca Aydın, Kuşadası, Nazilli, Söke, Ortaklar ve Selçuk'ta en az 60 yerde arama yaptık. Bu aramalardan Türk ve Alman polisinin de haberi vardı. Ardından Ali'nin annesi aracılığı ile Didim'de buluşmaya karar verdik. Ali psikopat bir yapıya sahip olduğu için bana `Sen tek gel seninle tek görüşeceğim' dedi. Ben de bana zarar vereceğini bildiğim için yanımda üç kişi ile Didim Atatürk Bulvarı'ndaki buluşma noktasına gittim. Dün (salı) saat 23.00 sıralarında bir otomobil ile buluşma noktasına gelen Ali bizi görünce arabayı durdurmadan kaçtı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne koşarak girdi ve teslim oldu. Şu anda benden mutlu insan yok. Kızım Zehra da Almanya'ya döner dönmez boşanma davası açmak için avukata talimat verdi'' dedi.

A.K. GECE BOYUNCA SORGUYA ALINDI
Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne girerek teslim olan A.K.'nin gece boyunca yapılan ve yaklaşık altı saat süren sorgusuna, ilçe emniyet müdürü Sunay Öztürk de katılırken, sorgu Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen altı kişilik özel bir ekip tarafından yapıldı. A.K.'nin emniyet müdürlüğünde sorgulaması devam ederken etrafta geniş güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü. Zanlının sorgulamasının ardından sabah saatlerinde Didim Adliyesi'ne sevk edileceği belirtildi.

Öte yandan Kardelen Kıraç'ın iki yakınının Almanya'dan uçağa bindikleri ve sabaha karşı Milas- Bodrum Havalimanı'na ardından Didim'e gelecekleri öğrenildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kardelenin, katilini, kayinpederi, kayınpederi, yakalatti, yakalattı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başbakan, Burak can'ın Katilini Açıkladı Rhytia Haber Arşivi 2 15 Mart 2014 16:01
Kardelen ayşee kardelen ayşe (OKU KOP) :) KiLL Komedi ve Mizah 3 17 Kasım 2007 02:10