IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kalp krizi geçiren Vali yardımcısı kurtarılamadı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/182311-kalp-krizi-geciren-vali-yardimcisi-kurtarilamadi.html)

Cemalizim 23 Şubat 2009 12:13

Kalp krizi geçiren Vali yardımcısı kurtarılamadı
 
TOKAT'ta 3 gün önce kalp krizi geçiren ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Vali Yardımcısı, 45 yaşındaki Hüseyin Avcı, bu sabah kurtarılamadı.

Tokat Artvinliler Derneği'ni 20 Şubat'ta ziyaret ederken fenalaşan ve kalp krizi geçiren Vali Yardımcısı Hüseyin Avcı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kalp krizi sonrası durumunun iyiye gittiği belirtilen Vali Yardımcısı Avcı, bu sabah aniden fenalaştı. Tüm müdahalelere rağmen Avcı kurtarılamadı. Avcı'nın eşi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Tokat Valisi Recai Akyel, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Valilik çalışanları ve Hüseyin Avcı'nın sevenleri hastaneye akın etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Hüseyin Avcı’nın cenazesinin, Ali Paşa Camii'nde öğle saatlerinde kılınacak cenaze namazı sonrası memleketi Artvin’e gönderileceği belirtildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net