IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Neden bana düşman olduğunu hemen açıklasın! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/183073-neden-bana-dusman-oldugunu-hemen-aciklasin.html)

Cemalizim 26 Şubat 2009 15:15

Neden bana düşman olduğunu hemen açıklasın!
 
İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe arasındaki söz düellosu tam gaz devam ediyor... Tatlıses'in "Jilet parasını bile bizden istedi" sözlerine karşı çıkan Tilbe; "İbrahim Tatlıses'in ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum" diyerek, şunları söyledi:

SIRTINI KİMLERE DAYADI?
"Bu kadar laf ettiği kıyafetleri önümüzdeki günlerde katılacağım bir canlı yayında kendisine iade edeceğim. Kime güveniyor, kimlere sırtını dayadı da bana bu kadar düşmanca davranıyor bilmiyorum! Kendisine buradan sesleniyorum; yiğitlik yapsın, erkek gibi çıksın ve 'Yıldız Tilbe'ye olan düşmanlığımın nedeni budur' diye açıklama yapsın. Delikanlılığını böyle göstersin. Çıkıp fatura göstermekle olmuyor bu işler. Bana bu düşmanlığının sebebi nedir, düşünüyorum bulamıyorum. "Tehdit telefonları da aldığını söyleyen Tilbe; "Öbür kadınların akıbetini biliyorsun, sıra sana da gelecek diyorlar. Böyle devam ederse savcılığa başvuracağım" dedi.

Erre 26 Şubat 2009 15:31

Cevap: Neden bana düşman olduğunu hemen açıklasın!
 
Sanatcı'dan çok tipik bir kabadayı :) ATLA GEL ŞABAN gibi bir kahramana bu yıllarda çok ihtiyacımızın olacağını düşünüyorum.

Hey! gidi Kemal abi


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net