IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2009, 15:16   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ben saygı duymaya çalıştıkça o tepeme çıktı!




Programındaki kavganın ardından basın toplantısı düzenleyen İbo şovunu bitirdi; Yıldız Tilbe için "50 kişinin ekmeğiyle oynadı" dedi..

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Pazar gecesi İbo Show'da Yıldız Tilbe'yle yaşadığı gerginlik sonrasında sarf ettiği sözlerle magazin gündemine bomba gibi düşen İbrahim Tatlıses, dün bir basın toplantısı düzenleyerek günah çıkardı. İbo, şovunu da bitireceğini söyledi. İşte toplantıdaki açıklamaları:
* YAŞAYAN ÖLÜ: Üç gündür basında yazılanları takip ediyorum, hayretler içinde kaldım. Ben böyle bir olay yüzünden mahkum edileceksem, doğrulara kelepçe vurun! Ben ne kaybettiysem iyi niyetimden kaybettim. 'İyilikten maraz doğar' denir ya, doğruymuş. Yıldız Tilbe benim için yaşayan bir ölüdür artık. Yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım. Bundan sonra da duymam.
* ESPRİ YAPMIŞTIM: Orası benim programım. Ben bir şovmenim ve şovumu yapıyorum. Yıldız Tilbe'nin şarkısını tamamen espri olsun diye kestim. Orası konser salonu değil.
* NANKÖR: Yıldız Tilbe için söyleyeceklerim; 'Kör olacaksın ama nankör olmayacaksın!' Aslında saygısızlığı ben değil, o yaptı. "Haremin var" cümlesi bir kadına yakışıyor mu?
* TAHRİK VARDI: O gece programda ağır bir tahrik söz konusuydu. Sonuçta ben de insanım kendimi tutamadım ve ağzımdan öyle bir kelime çıktı. Mutlu değilim elbette. Onu kağıt gibi siler atardım da...
* KOVABİLİRDİM: Ben aslında onu o an programdan kovabilirdim, o güce sahiptim ama onun iyiliği için 'git' demedim.
* KOMPLEKSİ VAR: Tilbe'nin programı terk edeceğini biliyordum. Kendi seçimi. Onu ben yoktan var ettim. Başka yerde iş bulamadığı için
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] programcılarından konuk olmak adına para talep ediyor. Para önemli değil, davranış biçimi kötü. Ben istediği parayı bir ayda bahşiş olarak dağıtıyorum. Onda Tatlıses kompleksi var. Özür dilemesini beklemiyorum, dilemesin de zaten. Ben onu 15 sene kollamaktan bıktım. Ben saygı duymaya çalıştıkça tepeme çıktı. Bundan sonra cenazeme bile gelmesin.
* ŞOVU BİTİRİYORUM: Aslında o gece veda edecektim ama bekledim. İbo sovu bitirmeyi istiyorum. Çünkü çok yoruldum ve artık dinlenmek istiyorum. 50 kişinin ekmeğiyle oynadığı için de vebali Yıldız'ın boynuna olsun.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 26 Şubat 2009, 15:24   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ben saygı duymaya çalıştıkça o tepeme çıktı!




İbrahim Tatlıses iyi, güzel sesli sanatcı ancak pek hoşuma gitmez. Çünkü nerden geldiğini unutan insandır kendisi. Bir zaman Tv proğramlarında Tatlıses FM ile ilgili olan bundan önceki dönemlerinde beni hedef alması zaten TV yayın organlarında ki imajını azda olsa kayıb etmişti.

Yıldız Tilbe (tartışılmaz, yaşanır.) çok mütevazi bir kişiliği var gerçekten değerli bir sanatcı ancak fiziki yapısı ile genelde medya organları her zaman gündem yapmıştır. Ancak biz hayranı olduğumuz sanatcının fiziki yapısına dikkat etmeyiz ve Kişiliğine, olgunluğuna ve samimiyetine dikkat eden dinleyicileriyiz. Yıldız Tilbe biz senin her halin ile seviyoruz, dinliyoruz...

Paylaşım için teşekkür ederim.

 

 

Etiketler
ben, calistikca, cikti, çıktı, duymaya, saygi, tepeme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Saygı Gösteren Çocuklar İçin, Saygı Gösterdiğimiz Çocuklar Ecrin Makale - Araştırma - Ve Bilimsel Yazılar 0 28 Haziran 2013 17:35
Biraz saygı.... ysfm Servisler 6 02 Şubat 2008 01:57
Kadınların ne istediğini duymaya hazırmısınız? Beck Genel Paylaşım 1 06 Şubat 2007 17:31