IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Katil kocadan tüyler ürperten itiraf (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/184105-katil-kocadan-tuyler-urperten-itiraf.html)

PopSy 03 Mart 2009 00:30

Katil kocadan tüyler ürperten itiraf
 
"İbreti alem için öldürdüm. Pişman değilim"


AJANS HABERTÜRK - Recep AKTEPE / ANTALYA

Antalya'da 19 yıllık eşini boğazını keserek öldürdükten sonra saklandığı akrabasının evinde yakalanan zanlı, tüyler ürperten itiraflarda bulundu. Eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü öne süren Hasan D., "İbreti alem için boğazını kestim. Eşini aldatan kadınlara örnek olsun" dedi.

EKONOMİK SIKINTI ÇEKİYORDUK, BENİ ALDATIYORDU

Antalya'da dün sabah saatlerinde 19 yıllık eşi Zübeyde D.'yi, banyoda boğazını bıçakla keserek öldüren Hasan D.'nin emniyetteki ifadesi tüyler ürpertti. 42 yaşındaki eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü ifade eden Hasan D., "Ekonomik sıkıntı çekiyorduk. Beni aldatıyordu. Olay günü konuşmalarında şüphemi artırınca onu ibreti alem için öldürdüm" diye konuştu.

Eşini öldürdüğü için pişman olmadığını ifade eden ve bir seyehat firmasında gece sorumlusu olan zanlı, sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı'na ifade veren H.D. kasten adam öldürme' suçundan tutuklanma talebiyle sevk edildNöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklanarak L-Tipi Cezaevi'ne konuldu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net