IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2009, 00:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sen misin üniversitede ıslık çalan!




Akdeniz Üniversitesi'nde Prof. Dr. Orhan Kuruüzüm hakkında fakülte koridorunda ıslık çaldığı ve parmaklarını şıkırdattığı için soruşturma açıldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




ntvmsnbc ve Ajanslar
Güncelleme: 16:12 TSİ 02 Mart. 2009 Pazartesi

ANTALYA - Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şafak Aksoy, Prof. Dr. Orhan Karaüzüm hakkında daha önce 3 kez soruşturma açıldığını söyledi. Prof. Aksoy, Prof. Kuruüzüm'ün fakülte toplantılarına katılmadığını, bu nedenle de iki disiplin cezası verildiğini hatırlattı.
Bu toplantılara bölümdeki bütün öğretim üyelerinin geldiğini ancak Prof. Dr. Kuruüzüm'ün katılmadığını ifade eden Prof. Aksoy, şunları söyledi:
"Son soruşturma, bölüm başkanına meydan okuduğu gerekçesiyle açıldı. Kendisi bölüm başkanına, 'Sen bana karışamazsın' demekte, fakülte koridorlarında son derece seviyesiz şekilde ıslık çalmakta, parmak şıkırdatmakta. Bunlar işin son noktası. Bu kişinin üniversite içindeki hareketleri üniversite ortamına yakışmayan hareketlerdir. Bir profesör başka bir profesöre yumruk atabilir mi? Bu kişinin daha önceki dönemlerde üniversitede yaptığı işler var. Kendisine araştırma yapması için paralar verilmiş, yapmadan bırakıp terk etmiş, dekanına hakaret etmiş. Bunları kim savunabilir?"

Prof. Karaüzüm hakkında açılan soruşturmalardan birinin bir başka öğretim üyesini darp etmekten açıldığını vurgulayan Prof. Dr. Aksoy, "Bu öğretim üyesinin geçmişi incelenirse darp nedeniyle ceza aldığı da görülür. Bu kişi, üniversite sınırları içinde başka bir öğretim üyesine fiziksel saldırıda bulunmuştu. Dolayısıyla masum değil" diye konuştu.

SAVUNMASINI GÖNDERDİ
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü Üretim Yönetimi ve Pazarlama Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Kuruüzüm ise soruşturmayla ilgili istenen savunmayı yazarak gönderdiğini ancak hakkında başka soruşturmalar da olduğunu söyledi.

Bu soruşturmaların bir kısmının tamamlandığını belirten Prof. Dr. Karaüzüm, son soruşturmaya konu olan ıslık çalmasıyla ilgili olarak, "Genelde ıslıkla bir sürü şarkı söylerim ama soruşturmaya konu olan parçayı hatırlamıyorum" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
calan, islik, misin, sen, universitede, üniversitede


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
''Gelirsen ıslık çal" ... Sevda Aşk ve Sevgi Köşesi 0 20 Aralık 2011 16:06