🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hadise “KUMAŞSIZ KIYAFETİ” Giymeyecek
Türkiye'yi Moskova'da düzenlenecek 54'üncü Eurovision şarkı yarışmasında temsil etmeye hazırlanan Hadise, kendisi için "kumaşsız kıyafet" hazırladığını duyuran modacı Muammer Ketenci'yle hiçbir temasının olmadığını söyledi.
Hadise, kendisi için "Kumaşsız kıyafet" hazırladığını açıklayan tasarımcı Muammer Ketenci'yle "hiçbir görüşme yapmadığını" vurgulayarak "Onunla çalışmayacağım. Bunu özellikle belirtmek istiyorum. Herkese 'kıyafetimi hazırlayacağını' söylüyor ama bu doğru değil. Kıyafetim 1 Ocak'ta TRT'deki gösterimde giydiğime benzemeyecek, farklı bir şey olacak. Harekete uygun, hafif bir elbise olacak" şeklinde konuştu.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.