IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Mart 2009, 22:43   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İzmir'de güzellik merkezi işletmecisi öldürüldü





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




İZMİR'in Bornova ilçesindeki bir apartmanın havalandırma boşluğunda ağzına çorap sokulup bezle bağlanmış, bıçaklanarak öldürüldükten sonra yakılmış kadın cesedi bulundu. Cesedin, aynı apartmanın birinci katında bulunan Diva Dermal Güzellik Merkezi'ni işleten 35 yaşındaki Burcu Güçlü'ye ait olduğu arkadaşlarınca teşhis edildi. Ancak kesin teşhisin birinci dereceden yakınlarına yaptırılacağı bildirildi. Üç yıl önce eczanesini kapattıktan sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] işleten ve iki kez evlenen Güçlü'nün, boşandığı eşleriyle yakınlarının ifadelerine başvuruldu.

Olay bugün saat 01.00 sıralarında ortaya çıktı. 85 Sokak C Blok 4 numaradaki apartmanın havalandırma boşluğundaki su borusunun patladığını fark eden daire sahipleri, durumu kapıcıya bildirdi. Kapıcı, patlayan su borusunu tamir etmek için havalandırma boşluğunun duvarını kırdığı sırada, içeride genç bir kadının yanmış cesediyle karşılaşınca polise haber verdi. Polis, itfaiye ekiplerinin de yardımıyla apartmanın yanındaki bir mağazanın tuvalet kısmından havalandırma boşluğunun duvarını delerek cesedi çıkarttı. Bağırmaması için ağzı çorap sokulup, bezle bağlanmış, sırtında bıçak yaraları bulunan, vücudunun büyük b[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü yanmış haldeki kadın cesedi nöbetçi savcının talimatıyla otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

YÜZÜ TAMAMEN YANMIŞ

Polisin yaptığı araştırmada cesedin, aynı apartmanın birinci katındaki güzellik merkezini işleten Burcu Güçlü'ye ait olduğu, arkadaşlarının teşhislerine göre tespit edildi. Ancak yüzü tamamen yanan cesede kesin teşhisin birinci dereceden yakınlarına yaptırılacağı bildirildi.

GÜZELLİK MERKEZİNDE KALIYORDU

Polisin araştırmasına göre, güzellik merkezinin havalandırma penceresinden atıldığı belirlenen Güçlü'nün, otopsisinde ağzına bez ve pamuk doldurulduktan sonra 19 yerinden bıçaklandığı ortaya çıktı. Ekonomik durumu iyi olan ve güzellik merkezinde geceleri kalan Burcu Güçlü'nün, öldürüldükten sonra havalandırma boşluğuna atılmasıyla su borusunun patladığı, üzerine de yanmayı hızlandıran kozmetik ürünlerinden dökülerek ateşe verildiği saptandı.

İKİ KEZ EVLENMİŞ

Geçmişi de araştırılan Burcu Güçlü'nün 2002 yılında bir yıl süren ilk evliliğini yaptığı ardından üç yıl önce sahibi olduğu eczaneyi kapatıp güzellik merkezi açtıktan sonra bu sektörde tanışarak evlendiği kendisinden 6 yaş küçük eşinden de 8 ay önce boşandığı öğrenildi.
Vücudunun yarısı tamamen yanan Burcu Güçlü'nün, boşandığı eşleriyle, işyerinde çalışanlar ve yakın çevresinin ifadesine başvuruldu. Elde ettikleri tüm bilgi ve ipuçlarını değerlendiren polisin, genç kadının tanıdığı kişi ya da kişilerce öldürülmüş olabileceği ihtimaline yönelik soruşturmasını sürdürdüğü bildirildi.

Bu arada bölgedeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarına da incelenmek üzere el konuldu. Güçlü'nün aslen Diyarbakırlı olduğu, yakın akrabalarına haber verildiği öğrenildi.

Olayın şokunu yaşayan apartman sakinlerinden 28 yaşındaki Adem Bulut ise, “Kapıcı cesedi fark edip polise söylemiş. Yanmış bir kadın cesedi olduğunu öğrendik. Polis ve itfaiye duvarı kırıp cesedi çıkarttı. Kim böyle bir şey yapabilir inanamıyorum” dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
guzellik, isletmecisi, izmirde, merkezi, olduruldu, öldürüldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İzmir Alman Kültür Merkezi AftieL Sanat Galerileri 0 17 Eylül 2014 19:14
İzmir Fransız Kültür Merkezi AftieL Sanat Galerileri 0 17 Eylül 2014 18:55
İzmir Güzelyalı Kültür Merkezi AftieL Sanat Galerileri 0 17 Eylül 2014 18:46
İsrailde Bir Güzellik Merkezi: Yılanlı Masaj Ein Esrarengiz Olaylar 3 02 Aralık 2010 17:56