IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Başbakan Erdoğan hakkında suç duyurusu (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/189429-basbakan-erdogan-hakkinda-suc-duyurusu.html)

Cemalizim 21 Mart 2009 01:52

Başbakan Erdoğan hakkında suç duyurusu
 
ANTALYA'da oturan Hüseyin Eken, kendisine çoğaltılmış el yazısı ile mektup gönderen ve partisinin adayı için destek isteyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında avukatı aracılığı ile savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Sivaslı olan Eken, Gülveren Mahallesi'ndeki adresine önceki gün gelen ve üzerinde kendi TC kimlik numarası, oy atacağı sandık numarası ve kendisine verilen özel numarayı görünce şaşkına döndü. Hüseyin Eken, Başbakanlık tarafından fişlendiğini belirterek, aynı zamanda CHP'den Kepez Belediye Meclis Üyesi adayı olan avukat Dilek Özmen'e başvurdu. Avukat Özmen, hazırladığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki suç duyurusu olan dilekçeyi Başsavcı Yardımcısı İsmet Tarhan'a teslim etti.

İşsiz olduğu için zor günler geçiren Hüseyin Ekin, “Fotoğrafım yayınlanırsa hiç bir yerde iş bulamam” korkusuyla fotoğraf çektirmekten kaçınırken, avukat Dilek Özmen açıklamada bulundu. Özmen hazırladıkları dilekçede Başbakan Erdoğan'ın partisi ve belediye başkan adayı için oy isterken gönderdiği mektubun suç unsuru taşıdığını iddia ederek, “Hüseyin Bey'in TC kimlik numarası, sandık numarası, ev adresiyle birlikte adının yanına 1-031063 numaralı kod girilmiş. Bu kod numarası hangi kurumun kod numarasıdır anlayamadık. Aynı evraktan komşularına da gelmiş. Herkesin kod numarası farklı. Tüm kimlik bilgilerinin Yüksek Seçim Kurulu'nda, nüfus müdürlüğünde ve emniyette olması gerekirken Başbakan imzalı mektupta ne aradığını anlayamadık. Başbakan Erdoğan, TCK 135. maddesi gereğince özel hayatın gizliliğini ihlal etmiştir” diye konuştu.



</B>


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net