IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2009, 02:08   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dizi odası




ERZURUM'da Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü kampusündeki Mediko Sosyal Hizmetler merkezinde, öğrencilerin televizyon kanallarında yayınlanan dizileri izlemek için sık sık tartışmaları üzerine yönetim, ‘dizi odaları’ oluşturdu. Yaklaşık 8 bin öğrencinin faydalandığı tesiste öğrenciler istedikleri dizi filmi, tercih ettikleri odada izleyebiliyor.

Haftada bir yayınlanan ve ünü yurt dışına taşan televizyon dizileri yüzünden Atatürk Üniversitesi'nde okuyan öğrenciler arasında yaşanan gerginliğe ‘dizi odaları’ yapılarak son verildi. Mediko Sosyal Hizmetler Merkezi İşletme Müdürü Selami Bağaçlı, ‘Kurtlar Vadisi, Yaprak Dökümü, Avrupa Yakası, Canım Ailem, Kavak Yelleri, Adanalı, Arka Sokaklar ve Arka Sıradakiler’ gibi çok izlenen diziler için ayrı odalar tahsis ettiklerini bildirdi. Öğrencilerin büyük bir tutku halinde istediği TV dizisini belirlenen odada rahatlıkla izleyebildiğini belirten Selami Bağaçlı, bu sayede tartışmaların sona erdiğini söyledi.

Öğrencilerden gelen çeşitli talepler doğrultusunda çözüm ürettiklerini anlatan Selami Bağaçlı, “Ortak salonda dizi izlemek için gelen öğrenciler arasında tartışmalar meydana geliyordu. Herkesin izlediği dizi ayrı. Ortak bir noktada buluşmaları mümkün değil. Bunun üzerine çözümü dizi odaları yapmakta bulduk. Salon, dizinin yayınlandığı saatte açılıyor. Burada sadece dizi gösterimi yapılıyor. Öğrencilerimiz hangi salonda hangi dizinin gösterildiğini biliyor. Yaprak Dökümü’nü izlemek isteyen bu dizinin gösteriminin yapıldığı salona gidiyor. Bu şekilde öğrenciler arasında izlenecek dizi seçimi konusunda daha önce zaman zaman çıkan sorunlar artık yaşanmıyor. Uygulama öğrencileri çok mutlu etti” diye konuştu.


</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dizi, odasi, odası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çocuğun Odası, Bebeğin Odası Sır Aile Evlilik ve Çocuklar 0 05 Kasım 2010 06:12