IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2009, 02:09   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
+60'ın kahramanı fotoğrafını göremedi




Artı 60” fotoğraf sergisinin kahramanı olan 77 yaşındaki emekli öğretmen Hüseyin Erünver, fotoğrafını göremeden kısa bir süre önce ani kalp krizi sonucu vefat etti. Serginin açılış töreninde sevinç ve hüzün bir arada yaşandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürlüğünün, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı Adana'da faaliyet gösteren huzurevlerinde kalan yaşlıların yaşamlarından kesitleri objektiflerine yansıttıkları “Artı 60” fotoğraf sergisi açıldı.

HiltonSA Oteli'ndeki açılış töreninde, sabun köpüğünü, halkaladığı tel parçasından üfleyen fotoğrafıyla, bu çalışmanın “kahramanı” olan 77 yaşındaki emekli öğretmen Hüseyin Erünver'in, fotoğrafını göremeden kısa bir süre önce ani kalp krizi sonucu vefat etmesi açılış töreninde sevinç ve hüznün bir arada yaşanmasına neden oldu.

Huzurevi yaşlıları, aslen İstanbullu olan; beyefendi, samimi, güleryüzlü ve cana yakın kişiliğiyle tanınan, huzurevinde gönlünü kaptırdığı Kahramanmaraşlı Ayşe Karacan ile de nişan yüzüklerini takıp evlilik hazırlığı yaparken hayata veda eden arkadaşlarının, göremediği fotoğrafının etrafını çiçeklerle donattı.

Yaklaşık 10 yıl önce eşini kaybedince kızıyla yaşayamaya başlayan, ancak onun da 48 yaşında ölümünün ardından huzurevine yerleşen Hüseyin Erünver, ölümüyle nişanlısı Ayşe Kayacan'ı da mateme boğdu.

Fotoğraf çalışması sunumunun sloganı olan “60'ından sonra her nefes bir armağan” sözünü doğrularcasına ansızın hayata veda eden Hüseyin Erünver'in ölümü, fotoğrafını objektiflerinden sanatseverlerin beğenisine sunan AA yurt muhabiri ve fotoğraf sanatçısı Seçkin Yalçın'ı da derinden yaraladı.

Daha birkaç gün öncesine kadar en doğal, en samimi haliyle fotoğrafladığı Hüseyin Erünver'in ölümüne inanamayan Seçkin Yalçın, “Öylesine candan ve samimiydi ki onun fotoğrafını çekmek bana ayrı bir mutluluk vermişti. Bana (bu fotoğrafı ben de görebilir miyim?) diye sormuş, ben de sergide görebileceğini söylemiştim. Çok sevinmiş ve heyecanlanmıştı. Bu fotoğrafı görememesi beni çok üzdü. Gerçekten de her nefes bir armağanmış” dedi.

45 FOTOĞRAF

Türkiye Cumhuriyeti'nin, sosyal devlet yönünü yansıtan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesindeki huzurevlerinde kalan yaşlıların en doğal, bir birinden eğlenceli, güldüren, duygulandıran, aynı zamanda da düşündüren fotoğrafları, yarın ve 22 Mart Pazar günü de M1 Tepe Alışveriş Merkezinde sergilenecek.

AA Adana Bölge Müdürü Ercan Halıcı'nın kreatörlüğünde, muhabirler Dilek Akın, Durmuş Ali Başkan, Ali Güreli, Aykut Ünlüpınar, Aycan Demirel, Barış Gündoğan, Anıl Bağrık, Volkan Kaşık, Seçkin Yalçın ve Haşmet Bahadır Laçin'in yaklaşık bir aylık çalışmasıyla oluşturulan “ 60” adlı sergide, 11'i siyah
beyaz olmak üzere 45 fotoğraf yer alıyor.


</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
60in, 60ın, fotoğrafını, fotografini, goremedi, göremedi, kahramani, kahramanı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık