IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2009, 02:22   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Taksimetre 40 TL yazdığı için öldürmüşler




Adana’da askerden bir ay önce gelen taksici 22 yaşındaki Celal Yıldırım’ı boğazını keserek öldürdüğü iddia edilen 23 yaşındaki H. F. ve akrabası 28 yaşındaki A. F. tutuklandı. Katil zanlılarının, ceplerinde para olmadan bindikleri takside taksimetrenin 40 lira yazması nedeniyle taksiciyi öldürüp cebindeki 10 lirayı da gasp ettikleri belirlendi.


Mücahitler Bulvarı’nda taksicilik yapan Celal Yıldırım’ı, müşteri olarak bindikleri 01 T 2936 plakalı taksisinde 17 Mart’ta Özgür Mahallesi girişinde çakıyla öldürdükten sonra yakalanan katil zanlıları H. F. ile amcasının torunu A. F., dün adliyeye sevk edildi. Katil zanlılarından H. F. yüzünü gizlerken, A. F. ise polislerin arasında gülerek, fotoğrafını çeken gazetecilere “Çekin çekin memleket baba görsün” dedi.
Her iki şüpheli, Cumhuriyet Savcılığındaki sorgularının ardından ‘Silahla yağma, yakalanmamak amacıyla adam öldürmek’ suçlarından çıkarıldıkları Adana 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi’nce tutuklandı. Şüphelilerden H. F., taksiciyi nasıl öldürdüklerini hatırlamadığını iddia etti. A. F. ile dolaşmaya çıktıklarını iddia eden H. F., “Bir kaç tane hap içmiştim. Üstüne alkol aldım. Taksiye bindiğimizi hatırlıyorum. Fakat ondan sonra neler olduğunu hatırlamıyorum” dedi.
A. F. ise taksiciyi nasıl öldürdüklerini şöyle anlattı:
“H. ile dolaşmaya çıkmıştık. 2 bira içtik. Hap almadık. Daha sonra evimize yakın Yüreğir Otogarı’na gitmek için taksiye bindik. Şoför önce bizi büyük otogara götürdü. Yanlış geldiğini belirtip Yüreğir Otogarı’na gitmesini söyledik. Otogara geldiğimizde H. şoförün arkasında ben de ön koltukta oturuyordum. Taksimetre 40 lira yazdı. H., parayı görünce ‘bu yüksek’ diyerek şoförle tartışmaya başladı. Bu sırada cebindeki çakı bıçağını çıkartıp şoförü omzundan bir kaç kez bıçakladı. Bu sırada ben aşağıya indim. H.’ye ‘ne yapıyorsun?’ dedim ve itekledim. H. bu arada şoförden elinde bıçak olduğu halde para istedi. Şoför de cebinden 10 TL çıkartıp H.’ye verdi. H.’den parayı tekrar vermesini istedim. O da verdi. Şoföre de ‘’çek git’ dedim. O sırada polislere yakalandım. Olay sırasında benim üzerimde kredi kartım vardı, para yoktu. H.’de de para yoktu.”


</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
icin, oldurmusler, taksimetre, yazdigi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bengü'nün Yazdığı Mektup AnqeL Haber Arşivi 2 18 Haziran 2012 10:06
Özal'ın Deniz'ler için yazdığı mektup PassioN Haber Arşivi 0 06 Mayıs 2012 11:31