IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2009, 02:25   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zeki Sezer: Paran varsa harca paketi




DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, eve ekmek alınamadığını ancak, “Biz vergileri düşürdük, gidin otomobil alın” denildiğini belirterek, “Bu çıkardıkları paket yeterli değil. Çünkü paket, paran varsa harca paketi. Vatandaş işsiz, çiftçi, esnaf büyük sıkıntı içinde, parası yok ki harcasın” dedi.

Bugün, Bartın ve Zonguldak’ta ziyaret ve mitinglere katılacak olan Zeki Sezer, dün akşam Karabük’ün Safranbolu İlçesi’nde Büyük Kulüp’te basın toplantısı düzenledi. Her geçen gün işsizlerin arasına yenilerin katıldığını söyleyen Zeki Sezer, “Ülkemizde bir kriz yaşanıyor, ciddi bir ekonomik sıkıntı var. Her geçen gün işsizlerin arasına binlerce, on binlerce yeni işsizler katılıyor ama bunu algılamaktan aciz, burnunun ucunu bile göremeyen bir Başbakan ve hükümet var. Krizden söz edenlere sayın Başbakan vatan haini damgası vuruyor. Ben 14 ay önce Başbakan’a gittim. ‘Kriz geliyor önlem alın’ dedim. ‘Tedbir almanız içinde önerilerimiz var. Şu 5 madde’ dedim. Başbakan ise bana, ‘Amerika’da ki kriz morgage krizi. Bizde de henüz morgage kredisi kullanılmadı. Onun için bize bir şey olmaz. Merak etmeyin’ dedi. Ekonominin sağlam olduğunu görüyoruz, zenginleşen çoluk çocuk, damat, akrabaları görüyoruz. Ama milletin ekonomik durumu sağlam değil. Şimdi krizdeyiz, işsiziz diyen milyonlarca kişi Başbakan’ın deyimiyle vatan haini mi? Bu insanlara vatan hainliği damgasını vurmak büyük haksızlık. Eğer öyleyse ben de bu krize işaret ediyorum. Ben Zeki Sezer olarak vatan hainliğine devam ediyorum” dedi.
Sezer, parası olmayan vatandaşa “Gidin otomobil alın” denildiğini belirterek, şöyle konuştu:

“Türkiye bir rekorlar ülkesi. Başbakan’ın sesi onun için yüksek çıkıyor. Kimse rekorun farkına varmasın diye. Ne rekoru derseniz, Cumhuriyet tarihinin işsizlik rekoru. Ama güneş balçıkla sıvanmaz. Bu çıkardıkları paket ise yeterli değil. Çünkü paket, paran varsa harca paketi. Vatandaş işsiz, çiftçi, esnaf büyük sıkıntı içinde, parası yok ki harcasın. Bu ekmek bulamazsanız pasta yiyin paketidir. Bakın eve ekmek alınamıyor, ‘Biz vergileri düşürdük gidin otomobil alın’ demektir,”

Oy kaybını göze alarak Bankacılık Yasası’nı çıkardıklarını söyleyen Sezer, “Başbakan bir konuda yalan söylüyor. Çok açık söylüyorum, bankaları biz batırmışız. Yani 57'nci hükümet. Kütahya’da söyledi. Orada diyor ki, ‘57’nci hükümet zamanın da 16 tane banka fona devir edildi. Bunun hesabını verin.’ Biz 1999'da hükümet olduğumuz gün, oy kaybını göze alarak bazı yayın kuruluşlarını üzerimize çekerek, bir Bankacılık Yasası çıkardık. Çünkü bizden önceki zaman da bankalar hortumlanıyordu. Biz onu kestik. Şimdi diyor ki, ‘Bizim zamanımız da hiçbir banka fona devir edilmedi.’ Bunun altyapısını, bedelini ödeyerek biz çıkardık. Bankacılığın batmamasını biz sağladık. Hem Başbakan konuları bilmiyor, bilebileceği derinliği de yok. Ama hem de çok kötü, şimdi ağzımdan neyse söylemeyim. Çok kötü bir propaganda uyguluyor. Milletimizin dinini imamını sömürmeye kalkıyor da, yalan söylemenin ne kadar da günah olduğunun farkında değil. Bu kadarını dersem anlar mı bilmiyorum.”
</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
harca, paketi, paran, sezer, varsa, zeki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zeki Sezer Liaaa Tarih / Siyaset 0 13 Şubat 2012 16:24
Sezer, paketi mahkemeye götürdü CariSma Haber Arşivi 0 19 Haziran 2007 23:41