IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2009, 17:48   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yoksulluğun fotoğrafı!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



ADAPAZARI kent merkezinde bir marketin ara sokaklardaki konteynere attığı bozuk sebze ve meyveleri almak isteyen 40 yaşlarındaki çarşaflı kadın büyük çaba harcadı. Kadın beline kadar çöp konteyneri sarkarak çöp konteyrindaki yiyecekleri almak için uğraştı.

Bugün öğlen saatlerinde Papuçcular Mahallesi'nde bir marketin çöplerinin bulunduğu yere gelen omuzunda asılı çantasını bulunan kadın çevreyi dikkatle gözledikten sonra sokakta kimsenin bulunmadığı bir anda ellerini çöp konteyneri içine sokarak karıştırmaya başladı. Çöpten meyve ve sebzeleri topladığını gören çevredekilerin yardım çağrısı üzerine konuşan kadın mahallesinde fakirler olduğunu ve yiyecekleri onlara götürmek için topladığını söyleyerek uzaklaştı. Bir süre etrafı gözleyen kadın çevredekilerin dağılması üzerine yeniden çöplerin yanına geldi.

Zaman zaman çevreyi kontrol eden kadın konteyner alt kısmında bulunan meyvelere ulaşmak için vücudunu beline kadar içeri sokarken, konteyner içine düşmekten son anda kurtuldu. Büyük zorluklarla koyteyner içerisindeki domatesleri aldıktan sonra domatesleri çantasına özenle yerleştirdi.

Yaklaşık 10 dakika boyunca konteynrinde bulunan ve çevredeki marketin son kullanma tarihi geçmiş diye attığı gıda yoğurt, muz gibi gıda maddelerini toplayan kadın bunları yolda bulduğu poşetlere yerleştirdi. Çevreden gelip geçen meraklı bakışlara aldırmayan kadın çöpten aldığı sebze ve meyvaları kucağına alarak uzaklaştı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
fotoğrafı, fotografi, yoksulluğun, yoksullugun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık