IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Nisan 2009, 18:02   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gülşah bile bile ölüme gitti




Neşet KARADAĞ/ADANA, (DHA)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ADANA’da kaldırılmasını istedikleri evlerinin terasının üzerinden geçen elektrik teli, 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Gülşah Demir’in ölümüne neden oldu. Baba 38 yaşındaki Yaşar Demir, “Masraflarını da ben karşılayacaktım. Korktuğumuz başımıza geldi. Kızım okuyup doktor olacaktı” diyerek görevlerini ihmal ettiklerini iddia ettiği TEDAŞ yetkililerinden şikayetçi oldu.


Seyhan İlçesi’ne bağlı Küçükdikili Beldesi’nde yaşayan at yetiştiricisi Yaşar Demir, iki ay önce TEDAŞ’a başvurarak 2 katlı evlerinin terasının 1 metre üstünden geçen elektrik telinin hayatlarını tehdit ettiğini belirterek kaldırılmasını istedi. 15 gün önce görevliler gelip inceleme yaptı. Ardından ‘masraflarını karşılamanız halinde telin yeri değiştirilecektir’ yazısı geldi.
Baba Demir, masrafı üstleneceğini bildirip telin yerinin değiştirilmesini beklemeye başladı. Ancak, baba Demir’in korktuğu başına geldi. Talat Hacıbekiroğlu İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi Gülşah, 2 gün önce çamaşır asmak için terasa çıktı. Gülşah çamaşır asarken elektrik teline değmesi sonucu evin terasından düştü. Vücudunun büyük bir bölümü yanan Gülşah, tedavi gördüğü Numune Hastanesi’nde 36 saat yaşatılabildi.

Kızlarını gözyaşları arasında toprağa veren Yaşar Demir, TEDAŞ’tan şikayetçi oldu. Demir, “Korktuğumuz başımıza geldi. TEDAŞ’a gidip telin kaldırılması için dilekçe verdim, geldiler. Daha sonra masrafları karşılamamı istediler, kabul ettim. Ama, gelip telin yerini değiştirmediler. Eğer zamanında telin yerini değiştirselerdi kızım ölmeyecekti. Kızım çalışkan bir öğrenciydi. Okuyup doktor olacaktı. Sorumluların cezalandırılmasını istiyorum” dedi. Anne 37 yaşındaki Ayşe Demir ise, “Keşif için gelen görevlilere bir an önce teli kaldırmalarını söyledim. Eğer herhangi bir şey olursa sorumlusu olacaklarını da söylemiştim. Kızımı bile bile öldürdüler” dedi.

Gülşah’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.



</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bile, gitti, gulsah, gülşah, olume, ölüme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bile Bile Ölüme Atlamak.. GÜLL Haber Arşivi 0 29 Mart 2011 12:12