IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2009, 01:42   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ruhsatsız otelde şüpheli ölüm




ANTALYA’nın Alanya İlçesi'nde bulunan, sağlık ve tatil hizmeti veren Clinic Otel’de kalan 65 yaşındaki Kemal Dinç hayatını kaybetti. Ruhsatsız işletmenin sahibi 50 yaşındaki doktor Natık Bıçak kayıplara karışırken, geriye “Bu oteldeki doktorluk görevimden ayrılıyorum, bugün itibari ile yokum” yazılı not bıraktı.

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde ikamet eden ve astım hastalığı bulunan Kemal Dinç, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine 24 Nisan Cuma günü Alanya Tosmur Beldesi D-400 Karayolu üzerinde bulunan Clinic Otel’e gelerek muayene oldu. Hem tatil hem de sağlık hizmeti veren otele Pazar günü tekrar gelen Kemal Dinç, astım hastalığının tedavisi için otelde yalnız kalmaya başladı. Kemal Dinç, dün gece 21.00 sıralarında balkona çıkarak rahatsızlandığını belirtip yardım istedi. Bunun üzerine yan odadaki tatilciler, odaya girerek müdahelede bulunmak istedi ancak Dinç'in öldüğü saptandı. Otele çağrılan ambulans ekibi de Kemal Dinç'in öldüğünü belirterek olay yerinden ayrıldı. Cenaze otopsi için Alanya Belediye Mezarlığı Morgu’na götürüldü. Kemal Dinç’in evli, 2 çocuk babası olduğu ve oto tamirciliği yaparak geçimini sağladığı belirtildi.

OTEL RUHSATSIZ ÇIKTI

Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede Clinic Otel’in ruhsatsız olduğunu belirledi. Otelde personel bulamayan polis, otelin işletmesini yapan Dr. Natık Bıçak’a ulaşmaya çalıştı. Ancak otelin resepsiyonuna bırakılan bir yazı herkesi şaşkına çevirdi. Otel işletmecisi Natık Bıçak imzalı yazıda, “Bu oteldeki doktorluk görevimden ayrılıyorum, bugün itibari ile yokum” ifadelerine yer verildiği görüldü.

6 AY MESLEKTEN MEN CEZASI ALMIŞ

Bırakılan not karşısında şaşkına dönen otel müşterileri ve polis, otelde konuşacak başka birini aradı, ancak içerisinde 10 civarında müşteri bulunan otelde bir tek personel dahi bulunamadı. Otel işletmecisi Natık Bıçak’a telefon yoluyla ulaşıldı, ancak Dr. Natık Bıçak, Marmaris’de olduğunu ve gelmeyeceğini söyledi. Soruşturmayı sürdüren polis, Natık Bıçak’ın oteli 2 yıl önce mülk sahibi Ömer Çakan’dan kiraladığını ve ruhsatsız olarak çalıştırdığını tespit etti. Natık Bıçak’ın 10 bin TL elektrik ve 7 bin TL su borcunu ödememek için kaçtığı ifade edildi. Dr. Natık Bıçak’ın daha önce de bir çok ilde ruhsatsız muayenehane işletmekten sabıkalı olduğu, Antalya Tabip Odası Onur Kurulu'nun da Doktor Natık Bıçak hakkıda 22 Eylül 2008 tarihinde 6 ay meslekten men cezası verdiği ortaya çıktı.
Gelişme üzerine diğer müşteriler de otelden ayrılırken, konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Burak GÜL- Özgür YILMAZ/ALANYA (Antalya), (DHA)

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
olum, otelde, ruhsatsiz, supheli, ölüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hisarcık’ta şüpheli ölüm MasteR06 Haber Arşivi 0 03 Ocak 2014 22:59
Otelde Feci Ölüm cLaS Haber Arşivi 0 29 Ekim 2012 09:16