IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2009, 22:33   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaşlı kadına hırsız şoku




İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, 87 yaşındaki Zeliha Adalı, kendisini eski komşusu olarak tanıtarak evine gelen kimliği belirsiz hırsızın saldırısına uğradı.

Evde yaklaşık 20 dakika oturup sohbet eden ardından kendisine şekerli kahve yapılmasını isteyen hırsız, yaşlı kadının komşusunun ziyarete gelmesi üzerine bahaneyle apartman merdivenlerine çıkardığı Adalı'nın kolundaki bileziği alarak kayıplara karıştı. Olayın şokundan kurtulamayan Zeliha Adalı, “Komşum gelmeseydi, yalnız kaldığım hırsız, bana her türlü kötülüğü yapabilirdi” dedi.

Olay, geçen perşembe günü akşam saatlerinde 1879 sokak üzerinde meydana geldi. Kızıyla yaşayan 87 yaşındaki Zeliha Adalı, ziyaretine gelen oğlu Hasan Adalı'yı, yolcu etmek için balkona çıktı. Oğlunun otomobiline binip uzaklaşmasının ardından kimliği belirsiz bir kişi, apartmanın hemen altından 3'üncü kattaki Adalı'ya seslenip konuşmaya başladı.

ŞEKERLİ KAHVE İSTEDİ

Trafik gürültüsünden sesleri alamayan Zeliha Adalı, kendisini eski komşuları alarak tanıtan erkeğin isteği üzerine apartman kapısını açıp içeriye aldı. Adalı'nın evine gelen hırsız, yaşlı kadına eskiden aynı apartmanda oturduklarını, ancak kendisinin yaşlandığını bu nedenle de tanıyamadığını söyleyerek sohbet etmeye başladı.
Bir süre sonra Adalı'nın bir komşusunun eve gelmesi üzerine tedirgin olan hırsız, kendisine şekerli kahve yapmasını istediği yaşlı kadınla misafirin yanından ayrılıp mutfağa gitti.

MERDİVENLERDE BİLEZİĞİ ALDI

Kahve hazırlığıyla oyaladığı Zeliha Adalı'yı, daha sonra kızının kendisini aşağıda beklediğini söyleyip, kendisine göstermek için ısrar ederek apartman merdivenlerine çıkartan hırsız, yaşlı kadının burma olarak adlandırılan kolundaki bileziği aniden sıyırıp çıkardıktan sonra kaçmaya başladı.

Hırsızlık olayının ardından büyük şok yaşayan Zeliha Adalı'nın yardım isteği üzerine harekete geçen polis ekiplerinin, çevredeki araştırmalarından bir sonuç alınamadı. Eşkali 1.70 boylarında, bıyıklı, zayıf yapılı olarak belirlenen hırsızın arandığı bildirildi.

YAŞADIKLARI KORKUTTU

Yaşadığı korku dakikalarının ardından ölümden döndüğünü düşündüğünü söyleyen Zeliha Adalı, “Eski komşum olduğunu söyleyerek eve kadar girdi. Kendisine müdahale edemedim. Komşumun ziyarete gelmesinden ise hoşnut olmamıştı. Önce kahve istedi, ardından da beni dışarıya çıkardı ve bileziği aldı. Evde yalnız kaldığım hırsız bana her türlü kötülüğü yapabilirdi” dedi.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
hirsiz, hırsız, kadina, kadına, soku, yasli, yaşlı, şoku


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaşlı iki kadına çarpan sürücü kaçtı AngeL Haber Arşivi 0 17 Ocak 2015 21:04
Rüyada yaşlı kadına yardım etmek Violent Rüya Tabirleri 0 19 Mayıs 2014 20:12
Zenginlere Hırsız şoku cLaS Haber Arşivi 0 07 Temmuz 2012 16:24