IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2009, 22:37   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Katliamcı polise ömür boyu hapis




ADANA’da oğlunu el bombasıyla öldürüp eşini, baldızını ve baldızının kızını yaraladığı iddiasıyla yargılanan 51 yaşındaki emekli özel harekat polis memuru Hasan Yılmaz, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla birlikte 67 yıl hapse mahkum edildi.

Özel Harekat'ta görev yaptığı Bağlar Karakolu’ndan emekli olduktan sonra ikramiyesi ile kurduğu biçer döver işinin kötü gitmesi ve başka bir kadınla ilişkisi olduğu iddiaları yüzünden polis memuru Hasan Yılmaz ailesi tarafından dışlandı. Eşi 49 yaşındaki Necmiye Yılmaz, evi terk edip çocukları 20 yaşındaki Mustafa ve 17 yaşındaki Ali Rıza’yı da yanına alarak kardeşi 46 yaşındaki Hanife Avcı’nın evine yerleşti. İddiaya göre, terk edilmesi üzerine cinnet geçiren Yılmaz, 23 Nisan 2008’de baldızının evine 3 el bombası attı. Ardından uzun namlulu silahla evi taradı. Bombanın patladığı odada bulunan Hasan Yılmaz’ın oğlu Mustafa Yılmaz, parçalanarak öldü. Eşi Necmiye Yılmaz ile baldızı Hanife Avcı ve onun kızı 11 yaşındaki Emine ise yaralandı.

Saklandığı köy evinde law mühimmatı ve 470 kalaşnikof mermisiyle yakalanıp tutuklanan Yılmaz, Adana 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde karar duruşmasına çıktı. Hakkında Adana Adli Tıp Kurumu’nca ‘Akli dengesi yerinde değildir’ ve İstanbul Adli Kurumu’nca ‘Akli dengesi yerindedir’ diye iki farklı rapor verilen Hasan Yılmaz, son duruşmada Adli Tıp Kurumu’na güvenmediğini belirterek Adli Tıp Genel Kurulu’na gitmek istemediğini söyledi. Yılmaz, savunmasında ise silahları kendini korumak için bulundurduğunu belirtip eşi ile oğlunun ensest ilişkileri olduğu iddiasını tekrarlayarak, olayı hatırlamadığını da iddia etti.

Hasan Yılmaz, son sözünde ise “Eğer onları öldürmeye gitmiş öldürememişsem bir anormallik var. O kadar silahla onları öldürememem
anormal. Şimdi 100 metre önüme kabak çekirdeğini koyun vururum” dedi.

Katil zanlısı emekli polisin eşi Necmiye Yılmaz da eşinin akli dengesinin yerinde olduğunu belirterek şunları söyledi:

“2007’de eşimden boşandım. ‘Barışalım’ diye beni tehdit etti. Tehditlerine dayanamayarak barıştım. Öldürdüğü oğluma baskı yapıyor, zaman zaman dövüyordu. Olay günü araba sesiyle uyandım. ‘Sizi yaktım’ diyerek bulunduğumuz eve el bombası attı. Ben ‘Mustafa’m gitti’ diyerek bağırdım. Gözüm etrafı görmüyordu” diyerek sanığın cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme heyeti, Hasan Yılmaz’ı oğlunu öldürmekten ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum etti. Ayrıca sanık Yılmaz, eşini öldürmeye teşebbüs etmekten 19 yıl, baldızını öldürmeye teşebbüsten 16 yıl, baldızının kızını öldürmeye teşebbüsten 14 yıl, silah bulundurmaktan 14 yıl hapis ve 40 bin lira para cezası, mala zarar vermek ve sahtecilik suçlarından da 2’şer yıl olmak üzere toplam 67 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
boyu, hapis, katliamci, omur, polise, Ömür


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ebu Hamza'ya ömür boyu hapis Seth Haber Arşivi 0 10 Ocak 2015 12:54
PKK'lıya ömür boyu hapis. Ruj Haber Arşivi 0 30 Aralık 2010 16:37