🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Irak'ta intihar saldırılarının hedefinde yine pazar yeri vardı. Irak, Nasıriye'de düzenlenen intihar saldırısında 28 kişi hayatını kaybetti.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta, Şiilerin yoğunlukta olduğu bölgede bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ölü sayısı 28 oldu. Yetkililer, saldırının Bathaa kentindeki kalabalık bir pazar yerini hedef aldığını, park halindeki aracın patlaması sonucu 40 kişinin de yaralandığını açıkladı. Ölü sayısının artmasından endişe edildiği bildirildi. Bathaa kenti, Bağdat'ın 320 kilometre güneydoğusundaki Nasiriye kenti yakınında bulunuyor.