IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Haziran 2009, 18:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gül'den Çin'e Tarihi Çıkarma




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gül, Çin 23-29 Haziran 2009 Tarihlerinde Çin'e Resmi Ziyarette Bulunacak. Gül'ü Pekin'de Devlet Başkanı Hu'nun Askeri Törenle Karşılaması Bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çin Halk Cumhuriyeti(ÇHC) Devlet Başkanı Hu Jintao'nun davetlisi olarak 23-29 Haziran 2009 tarihlerinde Çin'e resmi ziyarette bulunacak. Gül'ü Pekin'de Devlet Başkanı Hu'nun askeri törenle karşılaması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada ''Sayın Cumhurbaşkanımızın Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Hu Jintao ile gerçekleştirecekleri görüşmelerde, ikili ilişkilerimiz tüm yönleriyle ele alınacak, işbirliği alanlarımızın ülkelerimizin ortak menfaatlerine hizmet edecek şekilde çeşitlendirilmesi ve güçlendirilmesi imkânları değerlendirilecek, bölgesel ve uluslararası konularda görüş alışverişinde bulunulacaktır. Ziyaret münasebetiyle, Türkiye-ÇHC İş Forumu düzenlenmesi ve iki ülke arasındaki ahdi zemini tamamlamaya yönelik anlaşmaların imzalanması da öngörülmektedir."' denildi.

Açıklamada Gül'ün, Pekin'in yanı sıra Xi'an, Guangzhou, Shenzhen ve Urumçi'de de temas ve incelemelerde bulunacağı kaydedildi. Açıklamada ayrıca şu görüşlere de yer verildi: ''Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyaretlerinin, tarihten gelen dostluk bağlarına sahip olduğumuz, zengin tarihi ve kültürel mirası ile siyasi ve ekonomik konumu itibariyle önemli bir ortağımız olarak değerlendirdiğimiz Çin Halk Cumhuriyeti ile ilişkilerimizin ve işbirliğimizin ileriye taşınmasına, aynı şekilde bölgesel ve uluslararası konulardaki diyalogumuzun güçlendirilmesine vesile olacağına inanılmaktadır.''
Cumhurbaşkanı Gül'e ziyareti sırasında, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay eşlik edecek.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cikarma, cine, gulden, tarihi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bebeklerde Diş Çıkarma Dilara Aile Evlilik ve Çocuklar 0 08 Ekim 2010 06:44
Günah çıkarma +16 Murat Fıkra 0 14 Şubat 2009 20:16