IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Haziran 2009, 09:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
O imza yüzde 90 Albay Dursun'un




Darbe andıcının Jandarma Kriminal Laboratuarı'ndaki incelemesi tamamlandı. Ön rapora göre Türkiye'nin kilitlendiği belgedeki imzan yüzde 90 oranında Albay Dursun Çiçek'e ait.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Türkiye, darbe andıcının gerçek olup olmadığını tartışırken, Yeni Şafak belgedeki imzanın Kıdemli Albay Dursun Çiçek'e ait olup olmadığını inceleyen Jandarma Kriminal Laboratuarı'nın raporuna ulaştı. Rapor, belgedeki imzanın, Albay Dursun Çiçek'in imzasına benzediğini ortaya koydu.
İMZALAR KARŞILAŞTIRILDI
Taraf Gazetesi'nde yayınlandığı günden bu yana büyük tartışmalara yol açan, 'İrticayla Mücadele Eylem Planı'nın sahte mi yoksa gerçek mi olduğunu ortaya çıkarmak için Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Laboratuarları'nda yapılan inceleme dün tamamlandı. Ergenekon'da tutuklanan emekli Yüzbaşı Serdar Öztürk'ün ofisinde ele geçirilen belgeyle ilgili soruşturma başlatan Genelkurmay Askeri Savcılığı'nın talebi üzerine, Çiçek'in, yaş imza örnekleri ile belge üzerindeki 'paraf ve imzalar' karşılaştırıldı.
UZMANLAR 'İMZA ALBAY'IN DİYOR
Jandarma Kriminal Laboratuarı'ndaki uzmanlar tarafından yapılan inceleme sonucunda, 'İrticayla Mücadelede Eylem Planı'ndaki imzanın Albay Çiçek'in imzasına benzediği sonucuna varıldı. Uzmanların dün tamamladığı ön raporda, belgedeki imzanın yüzde 90 oranında Albay Çiçek'in imzası olduğu belirtildi.
Bu arada belge üzerindeki imzanın gerçek olup olmadığını ortaya çıkarmak için Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Laboratuvarları'nda da ayrı bir inceleme yaptırıldığı haberleri ise doğrulanmadı. İncelemenin sadece Jandarma Kriminal Laboratuvarları'nda yapıldığı öğrenildi.
SORUŞTURMAYA KRİMİNAL RAPOR YÖN VERECEK
Askeri ve sivil savcılığın başlattığı soruşturmanın akibetini Jandarma Kriminal'in belgenin sahte olup olmadığına ilişkin raporu belirleyecek. Belge gerçek çıkarsa hazırlayanlarla ilgili hem sivil hem de askeri mahkemede dava açılabilecek.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, belgeyle ilgili olarak "Yanlışsa vahim, doğruysa daha vahim" demişti. Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ Hürriyet'e belgenin sahte çıkması durumunda ne şapacağını "Ne yapacağımızı hep birlikte göreceğiz. Bütün Türkiye görecek" sözleriyle açıklamıştı. Başbuğ, belgenin gerçek çıkması durumunda ise "Silahlı Kuvvetler bu konuda çok ciddi ve şeffaftır. Gereken neyse onu yapacağız" demişti.
TÜRKİYE 1 HAFTADIR TARTIŞIYOR
Kıdemli Deniz Albay Dursun Çiçek'in başında bulunduğu Genelkurmay Harekat Başkanlığı
3. Destek Şube Müdürlüğü tarafından hazırlandığı öne sürülen darbe andıcını sivil toplum kuruluşları, muhalefet ve AK Parti 'ihanet andıcı' diye niteleyerek tepki göstermişti. Türkiye'nin 1 haftadır
tartışdığı belge ile ilgili Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Başbuğ 1,5 saat görüşmüştü. AK Parti, Ergenekon soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
90, albay, dursunun, imza, yuzde, yüzde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Albay Dursun Çiçek yargılanıyor MoSFeT Haber Arşivi 0 01 Temmuz 2010 18:45
Albay Dursun Çiçek'e tutuklama talebi Juventus Haber Arşivi 0 11 Kasım 2009 17:29