IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Msnden Büyük Vurgun (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/22592-msnden-buyuk-vurgun.html)

sanaLinfaz 07 Ağustos 2006 20:29

Msnden Büyük Vurgun
 
Adapazarı'nda Pak Ajans Genel Müdürü Baran Harmanlı'ya ait MSN adresinin şifresini ele geçiren hackerler, Harmanlı'nın adını kullanarak adresinde bulunan kişilerden 5 bin cep telefonu kontörü ve 2 bin YTL para topladı.

Yaklaşık 15 gün önce, MSN adresini hackerlar tarafından çalındığını söyleyen Baran Harmanlı, “Hackerler adresimde bulunan arkadaşlarım ve çalıştığımız şirketlerden, adımı kullanarak cep telefonu kontörü istemiş. Kimileri vermiş kimileri ise vermemiş. Ama aldığımız bilgilere göre hacker, toplam 5 bin kontör toplamış” dedi.

Hackerlerin nakit para da topladıklarını belirten Baran Harmanlı, “MSN adresimi ele geçiren hacker, başta çalıştığımız şirketlerden olmak üzere toplam 2 bin YTL üzerinde para da toplamış” dedi.

Hacker olayından sonra zor günler yaşadıklarını ancak bu sorunları aştıklarını belirten Harmanlı, “Hackerin bir açığını yakaladık ve savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Sadece onun yaptığını ispatlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

NaTSuKa 08 Ağustos 2006 23:42

Yanıt: Msnden Büyük Vurgun
 
Bunların bir oyun olup , kendisinin yapıp böyle bir hikaye kurmadıgı ne malum... Ayrıca bu adamlar bu kadar mı boş MSN'den bir yazı ile alış veriş yapıyorlar.... ?!?!?! saçma buldum :confused: ;noki ;scare

sanaLinfaz 08 Ağustos 2006 23:46

Yanıt: Msnden Büyük Vurgun
 
Alıntı:

natsuka Nickli Üyeden Alıntı
Bunların bir oyun olup , kendisinin yapıp böyle bir hikaye kurmadıgı ne malum... Ayrıca bu adamlar bu kadar mı boş MSN'den bir yazı ile alış veriş yapıyorlar.... ?!?!?! saçma buldum :confused: ;noki ;scare

Ne Kadarı Doğru Ne Kadarı Yalan Bilemem.Ama Şöyle Söylim Msn Artık O Kadar İlerlediki Alışveriş Yapanlar Var.

NaTSuKa 08 Ağustos 2006 23:50

Yanıt: Msnden Büyük Vurgun
 
Ben MSN'nesi çalınan adama degilde MSN üzerinden alış veriş yapılanlara üzüldüm... Çünki MSN si çalınan kişiyi hiç bir şekilde suçlayamazlar ne belge var ne başka birşey :)) MSN loglarıda belge olarak geçecek degil herhalde ;) ;oki


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk