IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2009, 17:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ergenekon'da son dalga mı?




Ergenekon dalgası bitmiyor. 11 ilde 37 kişinin evinde arama yapıldı. MİT emeklisi bir albay ile İstanbul'da bir gazetecinin evi arandı
Ergenekon Soruşturması kapsamında 11 ilde 37 kişinin evinde arama yapıldı. MİT emeklisi bir albay ile İstanbul'da bir gazetecinin de evinin arandığı belirtiliyor.
Konya polisi, geçtiğimiz nisan ayında düzenlediği operasyonda 15 kişiyi gözaltına almış, şüphelilerden 6'sı tutuklanmıştı. Operasyonu sürdüren polis, bu sabah Adana Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararla aralarında Konya,İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa ve Isparta'nın da bulunduğu 11 ilde eş zamanlı 37 kişinin ev ve işyerlerini aradı.
EĞİTİM SEN ESKİ GENEL BAŞKANI VE GAZETECİ DE VAR
Evleri arananlar arasında Isparta'da yaşayan ve MİT'den emekli olan bir albay, Ankara'da yaşayan eski Türk-Eğitim-Sen Genel Başkanı Şuayip Özcan, Bursa'da yaşayan 2 İngiliz vatandaşı ile Konya'da bir doktor ve İstanbul'da bir gazetecinin de bulunduğu öğrenildi.
Evi aranan kişilerle ilgili isnat edilen suç Ergenekon örgütünün eylem grubu olduğu yönünde... Polis, bugün için bir gözaltı olmayacağını belirtirken önümüzdeki günlerde gözaltıların olabileceği sinyalini de verdi.
Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi yetkilileri bazı ve ve işyerlerindeki aramaların halen sürdüğünü belirterek, operasyonda gözaltı yapılmayacağını, elde edilecek olan bilgi ve belgelere göre daha sonra gözaltı yapılabileceğini açıkladı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dalga, ergenekonda, , son


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık