IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2009, 06:32   #1
Çevrimdışı
FLu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Baykal konuşurken milletvekilleri soyuldu




CHP Genel Başkanı'nın, Uşak'ın Eşme ilçesi belediye binasında yaptığı konuşma sırasında, iki milletvekili ve bir polis memurunun cüzdanlarının çalındığı ortaya çıktı.


UŞAK - CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Uşak ziyareti sırasında yankesiciler, aralarında CHP Uşak Milletvekili Osman Coşkunoğlu'nun da bulunduğu üç kişi soydu. Dün, 16. Uluslararası Eşme Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivali açılış programına katılan Deniz Baykal'ın, Eşme Belediyesi'ni ziyareti sırasında yankesiciler, Coşkunoğlu ile birlikte CHP Salihli İlçe Başkanı Avukat Mazlum Nurlu ile emekli polis memuru Mehmet Ünal'ın cüzdanlarını çaldı.
CHP Uşak Milletvekili Osman Coşkunoğlu, hayatında ikinci kez soyulduğunu, cüzdanı çalan hırsızın şok olacağını, çünkü içinin boş olduğunu söyledi.



Coşkunoğlu, bir yıl önce Tandoğan Meydanı'nda düzenlenen mitingde bir kez daha soyulduğunu, tedbirli olmayı öğrendiğini belirterek, ''Sayın genel başkanımız Eşme ilçesine geldiği sırada yanındaydım. Partinin otobüsüyle Eşme Belediye Başkanlığı binasına gittik. Belediyede genel başkanımız konuşurken cüzdanımın yerinde olmadığını fark ettim. İki yanıma baktım, ama şüpheli kimseyi görmedim. Genel başkanımızı uğurladıktan sonra Eşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulundum. Benimle beraber iki kişinin daha cüzdanı çalınmış" dedi.
'Hırsız cüzdanı açınca şok olacak" diyen Coşkunoğlu, "Çünkü cüzdanın içinde para yoktu. Sadece kredi kartlarım ve bazı kimliklerim vardı. Sadece kayıtlara geçmesi için karakola başvuruda bulundum. Herkese geçmiş olsun'' şeklinde konuştu.
Bu arada, olayla ilgili Eşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı.



 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
baykal, konusurken, konuşurken, milletvekilleri, soyuldu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Konuşurken patlayan cep! Slipknot Cep Telefonlar 0 08 Aralık 2010 14:58