IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Başbakan'ın yabancı dil sıkıntısı! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/227191-basbakanin-yabanci-dil-sikintisi.html)

FLu 27 Haziran 2009 06:32

Başbakan'ın yabancı dil sıkıntısı!
 
YÖK Başkanı Özcan, cumhuriyet döneminde yabancı dil konusunda başarısız olunduğunu ve Başbakan’ın da bu sıkıntısını kendisine anlattığını söyledi. Özcan, göreviyle ilgili de iddialı konuştu: Başarılı olamazsan harakiri yaparım.


YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'dan çarpıcı sözler. Kahramanmaraş'ta konuşan Özcan, yabancı dil konusunda ülke olarak sıkıntı yaşandığını, hatta Başbakan Erdoğan'ın da bu konuda kendisine ‘dil bilmediği için içinin sızladığını’ aktardığını söyledi.
Özcan, "Bence cumhuriyet tarihinde beceremediğimiz, gerçekten başarısız olduğumuz konulardan bir tanesi yabancı dil öğretimi. Derhal çözmemiz lazım. Ne pahasına olursa olsun çözmeliyiz. Kaç paramız giderse gitsin hiç önemli değil. Bu hususu başbakanımıza da arz ettim. O da, “Hocam arkandayım. Bende bilmiyorum ve çok utanıyorum. Bütün çocuklarım konuşuyor ben konuşamıyorum. Başbakan’ın bile içini sızlatan bir konu bu?" dedi.



"HARAKİRİ YAPARIM"
Ayrıca, "Bu dönemde de çok iyi işler yapamazsak herhalde YÖK'ün önünde harakiri yapacağım” diyen Özcan, “Bu kadar imkanın tanındığı bir ortamda YÖK Başkanı başarılı olamazsa kabahat onundur ve cezasını çekmelidir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net