IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Temmuz 2009, 16:49   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaz aylarının en eğlenceli yarışması yakında atv’de




DENİZ AYYILDIZ
18.05.2009

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


atv, yine çok konuşulacak bir programa imza atıyor. Projesi Pelin Akat'a ait olan 'Ver Coşkuyu' isimli yarışmayı Cenk Eren sunacak. Üç ünlünün jüri olacağı, şovun ağırlıkta olduğu programda yarışmacılar şarkı söylerken sürprizlerle karşılaşacak

atv'de çok yakında yeni bir yarışma başlıyor. İsmi: 'Ver Coşkuyu'... Programın formatı dünyanın pek çok ülkesiyle birlikte Türkiye'de de ilk kez denenecek. Yarışmacı bir yandan sahnede şarkı söylemeye çalışırken, diğer yandan da yapılan şakalara, kurulan tuzaklara göğüs germeye çalışacak. Bu şakalar da pek alışıldık türden değil! Örneğin, özenle giyinmiş, son derece şık, güzel bir genç kız elinde mikrofon sahnede döktürürken bir anda başından aşağı kapkara böcekler dökülecek veya kendini bir anda buzlu suyla dolu bir varilin içinde bulacak. Önceden söyleyelim; 'Ver Coşkuyu' kesinlikle bir ses yarışması değil! Amaç, ister tek başına, isterlerse seçtikleri gruplarla yarışacak olan kişilerin sahnede şarkı söylerlerken her ne olursa olsun, asla pes etmeden parçalarını söylemeye devam etmeleri... Proje sahibi Pelin Akat ve sunucusu Cenk Eren'le 'Ver Coşkuyu' isimli programı konuştuk.

CENK EREN: YILANLI SÜRPRİZİ İSTEMEM BEN!
* 'Ver Coşkuyu' nasıl bir yarışma olacak?
Bugüne kadar Türkiye'de çok yarışma yapıldı. Ancak bizim programımız çok daha farklı... 'Ver Coşkuyu' yarışmadan çok, bir şov programı. Biz finalistlere diyoruz ki; 'Size şarkı söyleteceğiz ama siz şarkı söylerken biz de, size birtakım şeyler yapacağız.' Zaten öyle de oluyor. İlk 30 saniye sahnedeki yarışmacının başına hiçbir şey gelmiyor ama 30'uncu saniyeden sonra türlü kötü sürprizler olabiliyor. Ve bunlar olurken iki dakika boyunca yarışmacının şarkı söylemeye devam etmesi gerekiyor.

* Bol maceralı bir program olacak gibi... Bu yarışmada sizi çeken ne oldu peki?
Olağanüstü eğlenceli geldi bana... Bu programı duyduğum anda çok heyecanlandım. İlk defa atv'de program sunacağım.

* Bu yaz sahneye çıkmayacak mısınız?
Bu durumda hayır. (Gülüyor) Çünkü bu işe çok inandım ve sadece yarışmaya yoğunlaşacağım. Sahneye çıkarsam da, mecburen tatillerden feragat edeceğim.

JÜRİDE İDDİALI İSİMLER VAR
* İlişkiniz üzücü bir şekilde bitti. O yüzden mi bu yaz kendinizi çalışmaya verdiniz?
Artık hepsi geçti. Geride kaldı. Şimdi önüme bakıyorum. Bu işi de keyifle yapacağım. Ben de çalışırken eğleneceğim. Bana da iyi gelecek.

* Peki size de, sahnede şarkı söylerken böyle sürprizler yapılacak mı acaba?
Olacak ama benim bunlardan çekim günleri haberim olacak. Zaten bunu bana önceden şart koştular. 'Bazı oyunları önce sen yapacaksın' dediler. Açıkçası önce tereddüt etmedim değil! Yani şarkı söylerken bana en kötü ne yapabilirler diye düşündüm. Çünkü hepsi fena şeyler. (Kahkahalar)

* Başınıza ne gelirse; şarkı söylemeyi bırakıp, mikrofonu atıp sahneden kaçarsınız?
Valla herhalde başımdan aşağı böcek, yılan gibi şeyler atarlarsa bırakıp kaçarım. Ama sözleşme yaptık, bu beni bağlıyor. Kaçmamam lazım. Kaçmayacağıma dair söz verdim. (Kahkahalar)

* Jüri var mı?
Evet... Türk seyircisinin yakından tanıdığı üç ünlü isim jüri üyesi olacak. Ama isimler şimdilik sürpriz. Onlar, diğer yarışmalarda olduğu gibi eleştiri yapmayacak. Finalistler arasında bir eşitlik olduğunda devreye girecek. Birincinin belirlenmesi jüri üyelerinin kararına bağlı olacak. Jürideki bir isim de çok iddialı, ilk kez karşı karşıya geleceğiz.

PELİN AKAT: PROGRAMIMIZ KRİZ ORTAMINDA NEFES ALDIRACAK, HERKES GÜLECEK!
* Elemelere katılacak yarışmacılarda ne gibi özellikler arayacaksınız?
Bu programa katılmak için sesinizin çok güzel olması gerekmiyor. Şarkı söyleme yetisine sahip herkes 'Ver Coşkuyu' elemelerine gelebilir. Benim annem komşusuyla, sizin kız kardeşiniz sınıf arkadaşlarıyla katılabilir. Katılım için sayı sınırı yok! Burada amaç, başlarına gelen pek çok ilginç şeye rağmen şarkı söylemeye devam etmeleri... Her bölümde dört grup yarışacak. Bu gruplar bir kişi de olabilir, üç de, beş de...

* 'Güzel sese gerek yok!' dediniz ama, izleyiciler televizyonda karga sesli birine tahammül etmek istemez. Direkt başka kanala zaplarlar. Bunu nasıl önleyeceksiniz?
Seçme yaparken, sadece 'coşkuyu verebilecek' kişileri tercih edeceğiz. Zaten seçme yapmanın amacı da bu olacak. Biz pop star aramıyoruz. Ama karga sesli dediğiniz insanlar da birkaç çalışmayla şarkı söyler hale gelebiliyor. n Cenk Bey mi çalıştıracak yarışmacıları? Tabii, isteyen olursa, neden olmasın? Stüdyoda orkestra olacak. Şarkılar canlı söylenecek. Yarışmacıların bir gün önceden prova yapma imkanları da olacak

FARKLI BİR LEZZETİ VAR
* Program sırasında yarışmacıların başına gelebilecek kaç farklı oyun olacak?
Yüze yakın oyunumuz var. Mesela, çok ince bir genç kızımıza yürüme bandında şarkı söyletmeye kalkarsak, onun başına çok fazla bir şey gelmeyebilir. Ama 150 kiloluk birine aynı şekilde şarkı söyletmek istersek onun başına birşeyler gelecektir. Yani burada yarışan da eğlenecek, izleyenler de...

* Siz hep en çok ilgi çeken yarışmalara imza attınız. 'Biri Bizi Gözetliyor', 'Gelinim Olur musun?', 'Dokun Bana'.... Peki sizce 'Ver Coşkuyu' da onlar kadar popüler olur mu?
'Ver Coşkuyu' insanlara kriz ortamında nefes aldıracak. Kısa bir süre için bile olsa insanları güldürerek, dertlerinden uzaklaştırmaya çalışacak. Son 10 yılda gerçekleştirdiğimiz yaklaşık yüze yakın program var. Bunu onlarla karşılaştırmak çok doğru olmaz ama bunun da farklı bir lezzeti olacak.

* Hep merak ederim. Mesela, yarışmacının başından aşağıya böcekleri döktükten sonra, bu böcekler nasıl zaptediliyor? Stüdyoyu böcek basmaz mı?
Yanlara yapışkanlı bantlar koyuluyor ki, böcekler ortalığa dağılmasın. Aslında pek çok oyunun bu tip hazırlığı vardır.

* Şu sıralar ekranda başarılı bulduğunuz yapımlar hangileri?
'Bir Şarkısın Sen' çok başarıyla yapıldı. Kendim yapmadığım için çok üzüldüm. Çok iyi yapmak gerekiyordu aksi tekdirde berbat da olabilirdi. Ama atv de, yapımcı firma da çok iyi üstesindan geldiler. Harika yaptılar, ellerine sağlık.

YARIŞMA TAKVİMİ
* 20 Mayıs İstanbul Akgün Otel
* 21-22 Mayıs İzmir Ege Palas Otel
* 23 Mayıs Cumartesi Antalya Ege Palas Otel
* 24 Mayıs Pazar Ankara Houston Otel Başvurularınızı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine yapabilir, 0212 300 07 88 danışma hattını arayabilirsiniz.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
atv’de, atvand#8217de, aylarinin, aylarının, eğlenceli, eglenceli, en, yakinda, yakında, yarismasi, yarışması, yaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kış aylarının vazgeçilmez kare ası MasteR06 Sağlık Köşesi 0 12 Şubat 2014 17:11
Kış Aylarının Makyaj Trendleri yaSmin Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 17 Kasım 2013 10:53
Yaz Aylarının Moda da Vazgeçilmezi: Şortlar Sevda Moda Trendleri 2 07 Temmuz 2013 23:15
Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Karpuz Liaaa Sağlık Köşesi 0 02 Temmuz 2012 01:03
Yaz Aylarının Derdi: İsilik Kralice Aile Evlilik ve Çocuklar 0 22 Mayıs 2008 14:10