IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Temmuz 2009, 01:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Medvedev'in cami ziyaretine ilginç yorumlar




Basın Medvedev'in şimdiye kadar hiçbir Rus liderin ziyaret etmediği Merkez Camii'ye uğra***** bir ilki gerçekleştirdiği vurgulandı. Daha önce Rusya lideri, Tataristan özerk cumhuriyetinde de bir cami ziyareti gerçekleştirmiş, Rusya Başbakanı Vladimir Putin de Çeçenistan da Ahmet Kadirov camiine uğramıştı. Ancak, Merkez Camii'ni ziyaret ve Rusya Müftüler Konseyi'nin sorunlarının yerinde dinlenilmesi ilk kez gerçekleşti.
Vremya Novestey gazetesi görüşmede 2014 Kış Olimpiyatlarının gerçekleşeceği Soçi'de yeni bir cami inşasının gündeme geldiğini aktardı. Rusya Müftüler Konseyi Başkanı Ravil Gaynuddin'in Soçi'de bir cami talebi üzerine Rusya lideri, geçici olmayan kalıcı bir caminin inşasının doğru olacağını vurguladı. Rusya'da her geçen gün Müslümanların sayısının arttığına da dikkat çeken Medvedev, gerekli talimatı vereceğini söyledi.
Moskovski Komsomolets gazetesi Medvedev'in cami ziyaretini, "Müslümanlar Medvedev'i ağırladı." başlığı ile duyurdu. Haberde, Merkez Camii'nin büyütülme çalışmalarının devam ettiği, inşaatın tamamlanmasının ardından binlerce kişinin burada ibadet edebileceği belirtildi. Gazete, külliye olarak inşa edilen merkezde, otel, kitapçılar, otopark ve helal gıda satış merkezlerinin de olacağına dikkat çekti.
Gazeta gazetesi de ziyarete geniş yer ayırarak Medvedev ve Rus Müslüman liderler arasındaki buluşmayı öne çıkardı. Haberde, "Müftüler Konseyi Başkanı Gaynuddin, faizsiz bankacılık konusunda talepte bulundu. Medvedev de teklifi dikkate alacaklarını, gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi." bilgisi yer aldı. Gazeta, müftülerin Rusya liderinden camilerdeki elektrik, doğalgaz ve su gibi kamu hizmetlerinden düşük ücret alınmalarını da talep etti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cami, ilginc, medvedevin, yorumlar, ziyaretine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hasta ziyaretine eli boş gitmemek. Desmont IF Sözlük 0 26 Ekim 2014 08:40
Reyhanlı Başbakan'ın ziyaretine hazırlanıyor Zen Haber Arşivi 0 25 Mayıs 2013 11:30