IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Gazeteci Bilal Çetin'in mutlu günü (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/236153-gazeteci-bilal-cetinin-mutlu-gunu.html)

Spammer 19 Temmuz 2009 02:50

Gazeteci Bilal Çetin'in mutlu günü
 
Gölbaşı’ndaki Patalya Hotel’de gerçekleştirilen nikah töreninde Aslı Çetin ile Bilal Erkin Solak’ın nikahlarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı. Aslı-Erken çiftinin nikah tanıklığını ise 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Cansun Güngörmüş, Göktuğ Gedik ve Akif Solak yaptı.
Nikah törenine, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in yanısıra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan, Vatan Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Mutlu, Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Hopalı, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, yapımcı Türker İnanoğlu ile sanatçı ve yazar Zülfü Livaneli katıldı Nikahta ayrıca eski ve yeni birçok milletvekili, bürokrat ve ekonomi bürokrasisinin önde gelen isimleri de hazır bulundu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net