IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Temmuz 2009, 01:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hafızlara Erdoğan ve Toptan'dan mesaj




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Köksal Toptan da gönderdikleri telgrafla Kur'an kursu çalışanlarını tebrik ettiler.
Programa katılan Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, "Biliyorum ki bir evladını hafız olarak yetiştiren bir anne babanın amel defteri hiç kapanmaz. İşte bu çocuklarımız vatanına, milletine hizmet edecekler. Ben bu kardeşlerimizi kutluyorum, tebrik ediyorum, onları yetiştiren hocaların huzurunda saygıyla eğiliyorum." dedi.
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bulunan Gürbüzler Kur'an Kursu bu sene 17.'si düzenlenen hafızlık merasimi ile yeni hafızları mezun etti. Kur'an Kursu bahçesinde yapılan hafızlık merasimi Atatürk ve silah arkadaşları anısına durulan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ardından, İstanbul Fatih Camii İmam Hatibi Fatih Akman bir aşr-ı şerif okudu.
Akman'ın Kur'an tilaveti ardından Devrek Müftüsü Rıza Arı açılış konuşması yaptı. Ardından, Çaycuma Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve Mengen Müftüsü Âlim Anar ilçede yapılan Kur'an hizmetinden dolayı Devrek Müftüsü ve Kur'an Kursu yönetimine karşı kısa bir teşekkür konuşma yaptılar. Müftülerin konuşmasının ardından Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar kürsüye geldi. Ulupınar, konuşmasında şunları söyledi:
"Burada bugün sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum buradaki güzel kardeşlerimiz 6 bin 666 ayeti ezberlemişler bunun için çok zeki olmak gerekir bunun için çok çalışkan olmak gerekir ve ben biliyorum ki bir evladını hafız olarak yetiştiren bir anne babanın amel defteri hiç kapanmaz. İşte bu çokçuklarımız vatanına milletine hizmet edecekler ben bu kardeşlerimizi kutluyorum tebrik ediyorum onları yetiştiren hocaların huzurunda saygıyla eğiliyorum."
İstanbul Süleymaniye Camii İmam Hatibi Ekrem Nalbant'ın okuduğu aşr-ı şerif ardından, Gürbüzler Köyü Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Avukat Yusuf Tabak, yaptığı konuşmada, "Batı Karadeniz Bölgesinin tek erkek hafız yetiştiren Kur'an Kursu olan kursumuzun tertiplediği hafızlık merasimine geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepimiz bir karanlığı aydınlatma çabası içerisindeyiz ama maalesef bütünlük olup bir mum yakma çabası içerisine girmiyoruz. Sizlerin de bildiği gibi bu kurumlar, yardımlarla yürütülen kurumlardır, bu sebeple siz fedakâr kardeşlerimizden yine kursumuza desteklerinizi bekliyoruz." dedi.
Tabak'ın konuşmasının ardından Celal Yılmaz, Fatih Akman ve Ekrem Nalbant programa katılanlara ilahiler okudular. İstanbul Fatih Müftüsü İsmail İpek'in konuşması ardından Reis-ül Kurra Ramazan Pakdil Hoca'nın tekbir ve salâvatları ile hafızlığını bitiren 11 kuran kursu öğrencisi tanıtıldı. Program, Ramazan Pakdil Hoca'nın duası ve okunan çifte ezanla sona erdi. Programa; Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Devrek, Çaycuma ve Mengen Müftüleri, daire amirleri ve 2 bin civarında vatandaş katıldı.
Ayrıca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ankara Milletvekili Said Yazıcıoğlu ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Fikret Karaman da gönderdikleri telgrafla programı düzenleyenleri kutladılar.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
erdoğan, erdogan, hafizlara, hafızlara, mesaj, toptandan, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık