IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Temmuz 2009, 02:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaynarca'ya eski sevgili desteği




Oktay Kaynarca’nın sakladığı aile sırrı, babası olarak bilinen amcası Adil Kaynarca’nın ölümüyle ortaya çıktı. Kaynarca “Hem amcamı, hem babamı kaybettim” dedi.

“Adanalı” dizisinde Yavuz isimli başkomiseri canlandıran Oktay Kaynarca’nın annesi Nursel Hanım ile evli olan Adil Kaynarca salı günü kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Adil Kaynarca’nın ölüm haberi birçok internet sitesinde ’Oktay Kaynarca’nın babası öldü’şeklinde verildi. Çünkü herkes Adil Kaynarca’yı ünlü oyuncunun babası olarak biliyordu. Halbuki gerçek dizi senaryolarına konu olacak kadar dramatik ve farklıydı. Vatan gazetesinin haberine göre, Oktay Kaynarca’nın 39 yıldır bir sır gibi sakladığı hikayesi:
Oktay Kaynarca 5 yaşındaydı ve o yıllarda anne ve babasıyla Berlin’de yaşıyordu. Kaynarca’nın İstanbul’da yaşayan amcası (Adil Kaynarca) karısını tatil yapması için Almanya’ya kardeşinin yanına göndermeye karar verdi. Eşini İstanbul’dan uçağa bindiren Adil Kaynarca, Oktay’ın babasını (Özkan Kaynarca) ara***** eşini havaalanından karşılamasını istedi.
Kardeşinin isteği üzerine alanda yengesini karşılayan Özkan Kaynarca dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Kazada Oktay Kaynarca’nın hem babası hem yengesi yaşamını yitirdi. Bu kaza ailede büyük üzüntü yarattı. Çünkü bir yandan gelinleri Nursel genç yaşta dul, diğer yandan da aynı kazada karısını kaybeden oğulları Adil yalnız kalmıştı. Aile büyükleri, Oktay Kaynarca’nın annesiyle, kazada eşini kaybeden amca Adil Kaynarca’yı evlendirmeye karar verdi.
O yıllarda 5 yaşında olan Oktay Kaynarca’ya ise durum daha sonra anlatıldı. Oktay Kaynarca, amcası Adil Kaynarca’yı yıllarca gerçek babası gibi bildi. Sırrı öğrenince de gerçeği kabullendi. Ünlü aktör, Adil Kaynarca’nın ölümü üzerine “Hem babamı, hem amcamı kaybettim” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Adil Kaynarca, dün toprağa verildi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Özgü Namal da yalnız bırakmadı

Metanetli durmaya çalışan Kaynarca’yı en zor gününde eski sevgilisi Özgü Namal’ın yanı sıra sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Cezaevinde bulunan Sedat Peker de, camiye beyaz çiçeklerden oluşan bir çelenk gönderdi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
desteği, destegi, eski, kaynarcaya, sevgili


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Oktay Kaynarca'nın eşi Melek Kaynarca "Eşim beni yumrukladı!" diye şikayetçi oldu Violent Haber Arşivi 0 21 Mayıs 2013 13:10
Eski sevgili soyundu! Kalemzede Haber Arşivi 0 27 Haziran 2012 09:20
Bim'de Eski Sevgili ile Karşılaşma. : ) FaCia Genel Paylaşım 0 05 Mart 2009 10:50
Eski Sevgili Diyalog'u Hasan Komedi ve Mizah 0 28 Mayıs 2006 14:08