IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ağustos 2009, 19:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şair Hasan Sancak Mustafa Kemal O dur Atatürk Şiirlerine Destekçi Arıyor!.




Şair Hasan Sancak Mustafa Kemal O dur Atatürk Şiirlerine Destekçi Arıyor!..

KONU İLE İLGİLİ RESİM VE DİĞER ŞİİRLER SİTEDEDİR.

‘Mustafa Kemal = O Dur’ Atatürk Şiirlerimi Okur musunuz?!..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Eğer yukarıdaki ilişim çalışmıyorsa, internet tarayıcınızın adres çubuğuna kopyalayınız.



Alaçamlı=Köprübaşılı Halk Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteci, Hasan Sancak kendi yazmış olduğu ‘Mustafa Kemal = O dur’ En Güzel Atatürk Şiirleri Kitabına destek olacak belediye başkanları, firma ve şirketler arıyor.

Konu hakkında görüşlerini dile getiren Sancak:’ Dün olduğu gibi bugün de iç ve dış düşmanlar boş durmuyorlar. Yine "Böl-Parçala-Yut Taktikleri" sürmektedir.70 Milyon insanımızı birbirine düşürmek için sinsi ve gizli plânlar kuruyorlar.’Türk Milleti olarak Atatürk gibi akıllı, vatansever, bilgili, inançlara değer veren, liderler çıkartmak mecburiyetindeyiz. Atatürk’ümüzün gençlere, gençlerin de öğretmenlere emanet edildiği "Tam Bağımsız Türkiye’ye " ne yazık ki sahip çıkamadık. Şöyle bir geriye dönüp baktığımız zaman neler olduğunu görmeliyiz ve bilmeliyiz. Osmanlı Devleti’nin kol ve kanadı kırılmış, düşmanlar memleketimizi işgal etmiş, ellerimizden silâhlar alınmış ve Türk Milleti inim inim inlemektedir. Kurtarıcı aramaktadır. Halkımız yol gözlemektedir. Hiç kimse Türk Milleti’nin önüne geçip, onları kurtarmak için bir uğraşa girmiyor. İşte tam o sıralarda 16 Mayıs 1919 Günü İstanbul’dan Bandırma isimli bir gemi Samsun’a doğru yol alırken, kurtuluş hareketini de başlatmış oluyordu. Böylelikle hürriyet ateşini yakarak, bütün dünyaya hür ve bağımsız olduğunu haykırıyordu. Türkiye Cumhuriyeti Devleti için binlerce şehit kanı dökülmüştür. Cumhuriyetimiz bu zorluklardan sonra kurulmuştur. Terör askerlerimizi, polislerimizi ve vatandaşlarımızı kahpece şehit etmektedir. Bu günlerde birbirimize daha sıkı şekilde sarılmalıyız. Bizi bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı uyanık olmak zorundayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız.

‘Mustafa Kemal = O dur’ Öğretmenin En Güzel Atatürk Şiirleri Kitabı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kurucusu Merhum Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün "Vatanımız- Milletimiz -Devletimiz" için yapmış olduğu hizmetleri anlatan çok değişik bir şiir kitabıdır. Bu şiir kitabım 180 -200 sayfadan oluşmaktadır. Böylece "Türkiye Sevdalısı" bir öğretmen olarak Atatürk’e vermiş olduğum sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Şüphesiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü anlatan çok değişik şiir kitapları olabilir. Fakat ilk defa bir öğretmen sadece O’ nu anlatan bir şiir kitabıyla okuyucularının karşısına çıkmaktadır. Atatürk ile ilgili olarak “Cumhuriyet,10 Kasım,23 Nisan,19 Mayıs” la ilgili olarak yazdığım daha başka şiir kitapları çalışmam da bulunmaktadır. Bu şiir kitabım birinci şiir kitabımdır. İkinci şiir kitabım Onlar Analarımız ve Üçüncü şiir kitabım da Benim Annem Melekti şiir kitabımdır. Bu kitaplarımla birlikte basıma hazır elli tane şiir kitabım vardır. Anadolu’da hele de ilçelerde bulunup da maddi problem çeken insanların kitapları ne yazık ki okuyuculara ulaşmamaktadır. Bu konuda her hangi bir yetkili de bir çözüm yolu aramamaktadır. Türkiye’de benim durumumda olan ve kitap çıkartamayan binlerce insan bulunmaktadır. Bir şiir kitabını kalemle deftere yazmak, bilgisayara geçmek, sayfa düzenini yapmak, yanlışları düzeltmek, kelimeleri yerli yerine yerleştirmek… Büyük bir sabır ve çaba gerektirmektedir. Bunlar yapıldıktan sonra şiir kitabının okuyucuya ulaşması için paraya ihtiyaç vardır. Benim gibi maddi gücün yerinde değilse, beklemek zorundasın. Ben, milli kültüre destek vermek istiyorum diyenler bu çağrıma ses vermelidirler. Destek olacaklar kitapların karton kapaklarının iç tarafında renkli olarak tanıtımı yapılacaktır. Şiirlerimi okumak isteyenler blogcu sitemden okuyabilirler. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yüzyıllarca yaşamasını Yüce Mevlâ’mızdan diliyor, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.’dedi.



MUSTAFA KEMAL = O’ DUR

O ‘dur bir güneş gibi-çok erkenden ağaran
O ‘dur Türk Milleti’ni -yükseklerden aşıran
O ‘dur aklı fikriyle- dost düşmanı ayıran
O ‘dur önemi bilip-özlem ile bağıran
O' dur genç ihtiyarı-sevgiyle barıştıran
O ‘dur sözünde duran-ne dediyse başaran
O ‘dur emirleriyle-hainleri beceren
O ‘dur tez davranarak- ufuklarda beliren
O ‘dur bütünleştiren-azmiyle birleştiren
O ‘dur boyun eğmeyip-yurda gireni buran
O ‘dur emir vererek-yap diyerek buyuran
O' dur ahlâklı insan-bütünlüğe çağıran
O ‘dur kalk söyleyerek-öyle güzel çığıran
O' dur şaha kaldırıp-bizi dalgalandıran
O' dur sözleri ile-konuşarak doyuran
O ‘dur kabiliyetli- verdiği sözde duran
O' dur beraberliği-hepimize duyuran
O ‘dur işaretiyle- düşmanları hep düren
O ‘dur gençleri ile- daim murada eren
O’dur hep vücudunu-yurt sınırına geren
O ‘dur bakışlarıyla- ruha ve kalbe giren
O ‘dur tedbiri alıp- ilerisini gören
O' dur yurtta cihanda-sulh deyip de haykıran
O' dur acıyı görüp-millet için hıçkıran
O' dur hep meşalemiz-bizi ışıklandıran
O ‘dur heybeti ile- deniz gibi kabaran
O ‘dur emperyalisti-topraklardan kaçıran
O ‘dur birleştirerek-bütünleştirip karan
O ‘dur hep yokla*****-sevgiyle karıştıran
O ‘dur kovala*****- gücü ile kavuran
O' dur Dünya Önderi-Türklüğü kavuşturan
O ‘dur önemi verip- çocuk genci kayıran
O ‘dur hiç baş eğmeyen- nice başları kıran
O ‘dur hep başarımız-bu işleri kotaran
O' dur Cumhuriyeti-hediye edip kuran
O' dur Türk Milleti'ni-esirlikten kurtaran
O ‘dur ülkem diyerek-her tarafı onaran
O' dur ilim sahibi-Türk'ü onurlandıran
O ‘dur vatanımızı- demir ağlarla ören
O' dur On Kasımlarda-ruhu bizleri saran
O ‘dur okutup yazıp-çağa doğru savuran
O' dur nice belâyı-milletle savuşturan
O ‘dur önce davranıp- görev düşüp seğiren
O ‘dur güzellikleri –ayak altına seren
O ‘dur enerji verip- üzüntüden sıyıran
O' dur okuyup yazan-geçmişi bize soran
O ‘dur motorlar ile- boz tarlaları süren
O' dur sönmüş yüreğe-su verip tutuşturan
O ‘dur yetişenimiz-yardıma koşup varan
O' dur bu aziz yurdu-halkla vatanlaştıran
O ‘dur bizi anlayıp- millete ümit veren
O' dur ilk Başöğretmen-cahilliğe set vuran
O ‘dur asla yılmayıp- nice kanallar yaran
O' dur Ne Mutlu Türk'üm-söyleyip yarıştıran
O' dur hep kardeşliği-içlere yerleştiren
O ‘dur izin vermeyip- kötülükleri yeren
O ‘dur ürünü alıp- hamur yapıp yoğuran
O' dur ilke sahibi-durmadan akıl yoran…

Atam çok büyükmüşsün-o ismin unutulmaz
Fikrin yüceleşiyor-biz onlardan aldık haz
Düşünmüşsün yurdunu-sağlam temeller attın
Hasan ve bu halk için-hep düşmanlara çattın

FACEBOOK’TAN ARKADAŞ OLARAK EKLEYEBİLİRSİNİZ.

Alaçamlı=Köprübaşılı Halk Şairi Reklâm Yazarı Eğitimci Gazeteci Hasan Sancak Kimdir?

Orta Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ili olan Samsun’umuzun güzel, şirin, turistik, yeşille mavinin kucaklaştığı… Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım.
Adım soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı=Köprübaşılı Halk Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteciyim.24 senedir basının içindeyim.53 yaşındayım. Nagehan isminde bir kızım, Alp Cihan ve Boğaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim. Alaçam ilçesinde 01.01.1956 yılında doğdum. Aslen Trabzon'un Köprübaşı İlçesindenim. Bize burada Hacı Dedeoğlu Sülalesi (SANCAK) derler. (Hacı Seyit Dedeoğlu’ nun-Merhum) en büyük oğlu Yakup Sancak’ın oğluyum. Dokuz kardeşiz. Annemin ismi Emine, (Merhume) babamın Yakup’tur.



Alaçam’da sırasıyla Fatih İlkokulu'nu, Alaçam Lisesi’nin orta ve lise kısmını tamamladım.06.11.1980'de Samsun Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü'nü bitirdim. Aynı sene Ankara'da kurayı çekerek, 15.12. 1980 ’de Hatay ili Antakya Atatürk Ortaokulu’nda depo öğretmeni oldum.14. 01,1981’de ilişkimi kestim. 19.01.1981'de Antakya Şenköy Ortaokulu’na Stajyer Türkçe Öğretmeni olarak tayin edildim. 19.01.1982 de stajyerliğim kalktı.21.06.1981- 02.01.1982 yılları arasında müdür vekilliği üstlendim. Bu okulda 17.01.1983 tarihinde görevim sona erdi.15.12.1983 tarihinde Antakya Hassa Salmanuşağı Ortaokulu'na gönderildim. 15.01.1984'te Isparta 40'ıncı Piyade Alayı'nda, dört ay süreyle, askerlik görevimi er olarak gerçekleştirdim. 15.12.1985’te bu okuldan ayrıldım. Eş durumu dolayısıyla Samsun'un Alaçam İlçesi İmam Hatip Lisesi'ne tayinim çıktı. Burada 15.09.1999 yılına kadar vazife yaptıktan sonra aynı tarihte Alaçam Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda Türkçe Öğretmenliğine geçtim. Birinci dönem çalıştıktan sonra Kaymakamlık oluruyla ikinci dönem Fatih İlköğretim Okulu'na atandım. Millî Eğitim Bakanlığı'nın çıkarmış olduğu 'Norm Kadro' dolayısıyla 06.07.2000 yılında Alpaslan İlköğretim Okulu'na Türkçe Öğretmenliği görevine yollandım. 15 saat Alpaslan İlköğretim Okulu, 15 saat Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda Türkçe dersine girdim.
31.07.2001 tarihinde görevim sonlandı.2001 yılının ilk 6 ayında Karşıyaka İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim Okulu'nda Türkçe dersine girdim.31.07.2001’de Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda tekrar asil öğretmenliğe döndüm. Toplam 25 sene dört ay görev yaptım. 2005–2006 yılının Temmuz ayında emeklilik hakkını kazandım.



Ben;1 Aralık 2000 senesinde, 44 yaşında, gördüğü gerçek rüya reklâm senaryosunu notere onaylatan ve bu tarihten sonra da rüyalarında reklâm senaryoları gören dünyadaki ilk ve tek kişiyim. O tarihten itibaren de düşümde reklâm senaryoları görerek, notere onaylattım. Reklâm senaryoları yazmayı sürdürdüm. 5 Aralıkla, 12 Aralık 2000 tarihleri arasında ulusal televizyon ve gazeteler beni dünya ve Türkiye’ye flaş haber olarak duyurdular. Coca Cola ve bazı büyük şirketler, benden dört beş sene sonra noter onaylı gerçek rüya reklâm senaryolarımın aynısını dünya ve Türkiye’deki ulusal kanalların reklâm kuşaklarında oynatmışlardır. Coca Cola’yı gerçek rüya reklâm senaryomun aynısını kopyaladığı için mahkemeye verdim. Samsun yerel mahkemeyi kaybetmiştim. Yargıtay’a itiraz ettik. Samsun Yerel Mahkemesinin verdiği kararı Yargıtay bozdu. Dava yakında Samsun’da tekrar başlayacaktır.

Şimdiye kadar şiir kitaplarım, NOTER ONAYLI RÜYA REKLÂM SENARYOLARIM, Notere onaylattığım "Televizyonlar İçin 300 e yakın İlginç Yarışmalarım ile kamuoyunun gündemine geldim. Çıkan üç tane şiir kitabım vardır. Bu kitaplarla birlikte basıma hazır 50 tane şiir kitabım ve 5000 tane şiirim bulunmaktadır. 50 tanesi notere onaylatılan 400 taneden fazla reklâm senaryomu RÜYALARIMI ÇALDILAR!..İsmiyle kitap haline dönüştüreceğim.Google’ye Rüyalarımı Çaldılar, Blogcu Hasan Sancak, Noter Onaylı Rüya diye yazarsanız, yüzlerce sayfamla karşılaşırsınız. Şiir kitaplarıma desteklerinizi bekliyorum. Faturası kesilerek, kitaplarımın iç karton kapaklarında renkli olarak, şirket tanıtımlarınızı sergileyebilirsiniz.


Belirli yıllarda Alaçam'da (T.R.T-A.A.-İ.H.A.-D.H.A -HÜRRİYET-GÜNEŞ-ORTADOĞU-FOTOSPOR-HALK-SANCAK-ALTINOVA Gazetesi' nin muhabirliğini ve temsilciliğini yaptım.
ÇIKAN ŞİİR KİTAPLARIM:
(O' DUR) ÖĞRETMENİN EN GÜZEL ATATÜRK ŞİİRLERİ (2000)
ONLAR ANALARIMIZ -ÖĞRETMENİN EN GÜZEL ANNE ŞİİRLERİ. (2003)
BENİM ANNEM MELEKTİ ('2005)


HASAN SANCAK
ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ
REKLÂM YAZARI
(EĞİTİMCİ-GAZETECİ)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ariyor, arıyor, ataturk, atatürk, destekci, dur, hasan, kemal, mustafa, sair, sancak, siirlerine, Şair, Şiirlerine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
şair hasan sancak,50 şiir kitabına destekçi arıyor! REKLAM YAZARI Haber Arşivi 0 01 Eylül 2010 13:54
Şair Hasan Sancak Bafra İl Olmalıdır. Şiirlerine Destekçi Arıyor!.. REKLAM YAZARI Haber Arşivi 0 12 Ağustos 2009 19:14
Şair Hasan Sancak tan Kaymakam Mustafa Masatlı ya Şiirler!.. REKLAM YAZARI Haber Arşivi 0 12 Ağustos 2009 19:09
Şair Hasan Sancak Ermeni İhaneti Şiir Kitabına Destekçi Arıyor !.. REKLAM YAZARI Haber Arşivi 0 12 Ağustos 2009 19:07
Şair Hasan Sancak tan Ermenilere ve Obama ya Şiirli İsyan!.. REKLAM YAZARI Haber Arşivi 0 12 Ağustos 2009 19:04