IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ağustos 2009, 21:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aykut Oray Hayatını Kaybetti !




Aykut Oray Otel Odasında Ölü Bulundu

`Bizimkiler' dizisiyle ünlenen, tiyatro ve sinema oyuncusu 67 yaşındaki Aykut Oray, film festivali için geldiği Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde kaldığı oteldeki odasında ölü bulundu. Oray'ın kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilirken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Çok sevdiği arkadaşını otel görevlileriyle birlikte odasında ölü bulan oyuncu Nebahat Çehre de savcıya ifade verip, apar topar İstanbul'a döndü.

4'üncü Köyceğiz Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali'ne katılmak için 8 Ağustos'ta Köyceğiz'e gelen usta oyuncu Aykut Oray, dün öğle saatlerinde sanatçı Ekrem Bora'nın da aralarında bulunduğu grupla, Dalyan'ın İztuzu Sahili'nde gezinti yaptı. Akşam da festival kapsamında Raşit Çelikezer'in yönettiği, `Gökten Üç Elma Düştü' adlı filmi Gül Erda ile birlikte izleyen Oray, beli ve böbreklerinin ağrıdığını söyleyip, kaldığı Panorama Otel'deki odasına çekildi.

Odasında tek kalan Oray, sabah kahvaltıya inmeyince arkadaşı Nebahat Çehre merak edip otel görevlilerine haber verdi. Çehre, otel görevlisi Ezgi Gençosmanoğlu ile bir başka görevliyi daha yanına alıp, saat 12.00 sıralarında Aykut Oray'ın odasına çıktı. İçeri girildiğinde, usta oyuncunun yatağın üzerindeki cansız bedeniyle karşılaşıldı. Elbiseleri üzerinde olan Oray'ın ağzından kan geldiği ifade edildi. Arkadaşının ölüsüyle karşılaşan Çehre gözyaşlarına boğuldu. Kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilen Aykut Oray'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından otelden alınıp hastaneye götürüldü. Otopsiden sonra, sanatçının kesin ölüm nedeninin tespit edileceği bildirildi.

Bu arada, arkadaşının cansız bedeniyle karşılaşan oyuncu Nebahat Çehre de savcıya ifade verdikten sonra apar topar İstanbul'a hareket etti. Saat 13.30 uçağıyla İstanbul'a giden Çehre, Köyceğiz'den ayrılmadan önce gözyaşlarına hakim olamayıp, "Odada bulduğumuzda üstünü bile değiştirmemiş, giysileriyle duruyordu. Sanırım olanlar gece odaya gelir gelmez olmuş olmuş" demekle yetindi.

Oray ile filmi yanyana izleyen Gül Erda ise "Keşke yalnız başına otele göndermeyip ben de yanında gitseydim. Ama `Önemli bir şeyim yok. Belim ve böbreklerim ağrıyor. Siz filmi seyredin uyursam geçer' deyince, tamam deyip tek başına gitmesine razı oldum" diye konuştu.

Ekrem Bora da "Türk sinema ve tiyatrosu çok büyük bir oyuncusunu kaybetti. Çok iyi arkadaşımdı. Yıllarca birlikte çalıştık. Çok üzgünüm" dedi.

SON KONUŞMA
Aykut Oray, her yıl katıldığı 4'üncü Köyceğiz Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali'nin geçen cumartesi günkü yapılan açılışında, "Belediye başkanı sevgili kardeşim Salih'i çok seviyorum. Onun gerçekleştirdiği bu kültürel hizmete ben de katkıda bulunmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Diğer arkadaşlarımın da 9 bine ulaşan Köyceğiz nüfusunun kültüre olan bu sevgisini boşa çıkartmamak için katıldıklarını biliyorum. Köyceğiz halkının bu güzel filmleri emek vererek seyretmeleri beni çok mutlu ediyor. Filmlerin oyuncu ve yönetmenleri ile görüşlerini paylaşmaları çok hoşuma gidiyor. Benim açımdan son derece keyifli ve güzel bir olay" demişti.


gecce.org

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aykut, hayatini, hayatını, kaybetti, oray


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
3 hacı hayatını kaybetti. Ruj Haber Arşivi 0 03 Kasım 2010 18:40
Buket hayatını kaybetti Cemalizim Haber Arşivi 3 18 Mart 2010 16:52