IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2009, 12:47   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşine tecavüz iddiasından ağır cezalık oldu




Teslime TOSUN/ANTALYA, (DHA)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Antalya’da evli ve 3 çocuk annesi S.K. (30), kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girip, istemediği halde hamile bırakıp çocukları olduğu iddiasıyla eşi Hayrettin K. (41) hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Hayrettin K. hakkında, 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.


Henüz 13 yaşındayken istemediği halde eşiyle evlendirildiğini belirten S.K., savcılığa verdiği ifadesinde, “Hiç istemediğim halde beni Hayrettin K. ile evlendirdiler. Hayrettin gerdek gecesi de dahil sürekli bana zorla sahip oldu. Evliliğimiz boyunca ben cinsel ilişki istemediğim zaman beni dövüyordu. Zaman zaman zorla ters ilişki kuruyor, bunları istemediğimde ‘Sen benim nikahlı karımsın. Mecbursun cinsel ilişki kurmaya’ diyordu” dedi.

Eşinin, kardeşinin terör örgütü üyesi olduğunu söyleyerek kendisini tehdit ettiğini de kaydeden S.K., “Ben istemediğim halde hamile bırakıp, doğum yaptırttı. Bu yüzden ondan ayrılmak istedim. Boşanma davası açtığım için beni yine dövdü. Ben de çocuklarımı alıp, evden kaçtım” dedi.

SUÇLAMALARI REDDETTİ
Savcılığın talimatı üzerine polis tarafından gözaltına alınan Hayrettin K. ise suçlamaları reddederek, “Kesinlikle eşimle zorla ve ters ilişki kurmadım. Zaman zaman tartışmalarımız olmuştur ama dövmedim. Zaman zaman ‘Benim nikahım altında olduğun süre içinde benimle cinsel ilişkiye girmeye mecbursun’ demişimdir. Şubat ayından bu yana eşimle cinsel ilişki kurmadım. Eşim ayrılmak için evden kaçtı ve bir daha onları görmedim” diye ifade verdi.

Çiftin 13 yaşındaki oğulları U.K. ve 10 yaşındaki B.K., savcılıkta alınan ifadesinde annelerini destekleyerek, “Aynı odanın içinde yatıyoruz. Annem bazı geceler, ‘yapma’ diyor, babam annemi dövüyor. Bazen annemin bu yalvarmalarına biz uyanıyoruz ve zaman zaman kalkıp ışığı açıyoruz. O zaman babam, annemden ayrılıyor. Babam eve para vermiyor. Evimize ekmekten başka bir şey girmiyor. Onu da bakkaldan borçla alıyoruz” dediler.

Savcılık, koca Hayrettin K. hakkında cinsel saldırı, tehdit ve darp suçlamalarıyla 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlayıp, Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi. Mahkemenin, savcılığın iddianamesini kabul etmesiyle dava açıldı. Lokantalarda zaman zaman aşçılık yaparak geçimini sağlayan Hayrettin K.'ın tutuksuz yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak. Çift arasındaki boşanma davası da sürüyor.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağır, agir, cezalik, cezalık, esine, eşine, iddiasindan, iddiasından, oldu, tecavuz, tecavüz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evcilik oyunu ağır cezalık Neo Haber Arşivi 0 06 Şubat 2012 10:21
Silikon patlatan 17'lik sevgili ağır cezalık! MasteR06 Haber Arşivi 0 28 Temmuz 2011 20:03