IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Yapılan araştırmalar, kadınlar hakkında çok önemli bir gerçeği su yüzüne çıkardı. (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/27503-yapilan-arastirmalar-kadinlar-hakkinda-cok-onemli-bir-gercegi-su-yuzune-cikardi.html)

FataLity 06 Şubat 2007 17:52

Yapılan araştırmalar, kadınlar hakkında çok önemli bir gerçeği su yüzüne çıkardı.
 

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Harper’s Bazaar dergisinin 500 profesyonel iş kadınının katılımıyla gerçekleştirdiği anket kadınlar hakkında çok önemli bir gerçeği su yüzüne çıkardı.

İş yerlerindeki davranışlarıyla ilgili sorulara cevap veren 500 kadının %86’sı eğer önlerini açacaksa üstleriyle flört edebileceklerini belirtti. Kadınların beraber çalıştıkları diğer kadınları iş arkadaşı yerine rakip olarak gördüğü de anketin ortaya koyduğu bir başka ilginç sonuç Ankete katılan iş kadınlarının %85’i ters giden bir durum olduğunda kendilerini ofislerinin tuvaletine kapatıp ağladığını itiraf ederken araştırmaya katılan her 10 kadından 7’si iş yerine topuklu ayakkabı giymenin kendilerine olan güveni desteklediği görüşünde.

Finans, basın-yayın ve tıp sektörlerine çalışan kadınlardan oluşan 500 kişilik grubun yarısı çalıştıkları ofislerde kadın-erkek eşitliği olduğunu belirtirken her 25 kadından biri kariyer hedefleri için iş yerindeki bayan arkadaşlarından birinin işten çıkarılmasında rol oynadığını itiraf etti.

Berna 12 Mart 2007 09:26

Cevap: Yapılan araştırmalar, kadınlar hakkında çok önemli bir gerçeği su yüzüne çıkardı.
 
Ehueueheuheue Sadece Komİk ArkadaŞim Ama Yİnede EmeĞİne SaĞlik Zaten Erkeklerde Kadinlarla Hangİ Konuda Ezerİz Dİe DÜŞÜnÜyolardir İŞte Alin Sİze Sebep Ama Ben HarİÇÇ:)))


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net