IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Azeriler, anıttan Türk bayrağını indirdi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/277645-azeriler-anittan-turk-bayragini-indirdi.html)

Feronia 18 Ekim 2009 07:06

Azeriler, anıttan Türk bayrağını indirdi
 
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki bir anıtta Türkiye bayrakları indirildi. İktidarı suçlayan Azeri muhalefeti ise olaya tepki gösterdi.

Azerbaycan parlamentosu yakınlarında bulunan mozolenin bayraksız görüntülerini yayımlayan yerel ‘ANS’ televizyonu yönetimden bu konuda hiçbir açıklama gelmediğine dikkat çekerek, kararın anıtın hemen yanıbaşındaki meydanda süren tamirat çalışmaları nedeniyle verilmiş olabileceğini kaydetti.

NTV'nin haberine göre, muhalif Müsavat partisi ise Türk bayraklarının çıkarılması olayını kına*****, “Bakü yönetiminin bu adımı sadece Ankara hükumetine karşı değil, tüm Türkiye’ye yönelik bir faaliyetdir. İkili ilişkilerdeki gerginlik bile bu denli ciddi siyasi hataların yapılması için neden olamaz” açıklamasında bulundu.

NTV

KartaL 18 Ekim 2009 10:53

Cevap: Azeriler, anıttan Türk bayrağını indirdi
 
Böyle Şerefsizleri Kafasına sıkacaksın. yedikleri ictikleri'ni Türkiye Karşiliyorya böylede bir yerleri kalkar... adi insanlarin..

Siyah1 18 Ekim 2009 11:22

Cevap: Azeriler, anıttan Türk bayrağını indirdi
 
Alıntı:

NisteLRooy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836876)
Böyle Şerefsizleri Kafasına sıkacaksın. yedikleri ictikleri'ni Türkiye Karşiliyorya böylede bir yerleri kalkar... adi insanlarin..

Anlamadım kimin yediğini,içtiğini karşılıyoruz.
Bahsettiğin ülke Dünya'nın sayılı doğal gaz yataklarına sahiptir.
Sen sanırım KKTC'yle karıştırdın Azerbaycan'ı.
Önce Acaristan'daki koruyuculuk hakkından vazgeçtik,sonra soydaşlarımız olan Azerbaycan'ın topraklarını işgal eden,binlerce Azeri'yi göçe zorlayan ve katleden Ermenistan sınırını açtık,adamların bayraklarını Bursa Stadı önünde toplayıp çöp kutularına attık,bakalım daha ne tavizler vereceğiz büyük devletler istedi diye.
Hani bir millet ,iki devlettik;rahmetli Elçibey öle dememişmiydi?
Sen kardeşini satarsan,kardeşin senin bayrağını indirmiş çok mu?
Nistelrooy; bence hemen asalım ,vuralım demeden önce ,neyin ne olduğunu iyice analiz et.Yazıyı tam okusan anlardın;Azerbaycan halkının anıttan bayrağın indirilmesine ne derece tepki gösterdiğini.
Biz kalkıncaksak büyük devlet olucaksak;Türk Devletlerine açılmamız lazım,Ermenistan'a değil!
Saygılar.
İzlemek istiyenler ve bilmiyenler için;
[yt]WaI_3ZIpRB8[/yt]

xLine 18 Ekim 2009 14:16

Cevap: Azeriler, anıttan Türk bayrağını indirdi
 
Sınır, Karabağın Azerbaycan'a verilmesiyle açılacak. Dikkatlice okursanız protokolü olayın ne kadar Azerbaycan'a yönelik olduğunu anlarsınız. Bayrağın aşaya indirilmeside bir tür aşırı Milliyetçilikten kaynaklanan bir durum olsa gerekki onlarda dikkatlice takip etmediklerinden kaynaklanıyor. Zamanla düzelecektir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net